Tazeannee000 Hanımlar şubat ayında e bebekte indirim olur mu sizce? Sanırım oluyormuş daha önceleri bi bilginiz var mi
Civcivinannesiii Tazeannee000 oluyo deniyo ama bende beklemedeyim Gerci fiyat yukseltip dusururler buyuk ihtimal
Selindora Tazeannee000 benim çalıştığım yerin altında e-bebek vardı. Her sene şubat ayında büyük indirim oluyor.özellikle 28 şubatta.
Hzlkaya Tazeannee000 oluyo her gün bi kategoride %28 indirim yapıyorlardı yada gününe göre 15iyse %15 mesela
Tugcevemercimek gulumse0611 bebek bezleri 1 günde zamlanmış ya 134 tl olan 154 tl olmuş prime premium
gulumse0611 Tazeannee000 35 tl lik canbbe olmuş 50 tl bi anda 15 tl arttırmışlar kargo dört tl idi 10 tl şimdi biraz daha arrtırırp indirim der 🤦🏼♀️
Civcivinannesiii Tazeannee000 amin cnm hersey ates pahasi zaten indirim olmasini dort gozle bekliyorz 🤦♀️
mucizegebelik6 Civcivinannesiii Suan ikinciye yuzden50 indirim var ama sipariş verirken indirimi yapmıyor
Mervecakmak Gecen sene ne kadarlık bir indirim oldu bilen var mı? Hangi üründe ne kadarlık bir indirim oldu acaba ?
Nasaearth Şuan tekstil ürünlerinde 2.ye %50 indirim var ben emzirme sütyeni aldım 2 tane. Daha önce daha pahalıya aldığım tulumlarda kampanyaya dahil