35SD28 Acemianne__ kesinlikle.. bildiğimiz bir şey olsa belki tamam deriz. İlk olacak ben nasıl nefes alıp vereceğim acaba diyordum taa ki bu durumu duyana kadar 🙈 31. Haftaya girdik. Zaman hiç geçmiyor 🤦♀️
Acemianne__ 35SD28 ☺️☺️☺️ evet zaman geçmiyor ama yine de az kalmış inşallah çok güzel geçer doğumlarımız
Fatmahmet63 Kocam baştan beri bende doğuma girecem diyordu bunları okuduktan sonra istemiyorum girmesini kocamın beni pırtlarken görmesine dayanamam sonra hep dalga gecer evde bile yanında yapmam yani o kadar utangaç bir insanım😂😂
Acemianne__ Fatmahmet63 hahah 😂😂 gece falan yapıyoruzdur illaki ama o an daha garip olur gerçekten🤭 bende istemiyorum kocamı yaa orda kendi derdim bana yiter
Crcs Acemianne__ Ay çıkarsa çıksın boş verin. Bende dogum sonrasi çok oldu bebek yapıyor sanıyorlar 🙈
Zeynosunannesii Acemianne__ ayy çok güldüm 😁😁😁benim ilkte az kaka çıkmıştı valla nasıl utandım doktorda doğum budur işte demişti 😁😁
Acemianne__ Zeynosunannesii 🤭🤭🤭 öyle doktora can kurban. siz nasıl anladınız kaka olduğunu anlaşılıyor mu o an
Zeynosunannesii Acemianne__ ikin mikin derken denerken daha doğrusu baktım cıvık bişey çıkıyo hissettim yani bide lavma yapınca ssnirim tutamıyosun o an kalan da o ara çıktı sanırım 😀
Zeynosunannesii Liyuzamom kakayi duydumda kendimde dahil şahit oldum 🤭🤭pirt zırti his düşünmemiştim 😃😃😃ayy Instagram’da doğum videosu paylaşan doktorların hastaları ne kadar kibarca doguruyo bizde zırt pirt olursa diyoruz onlara denk gelmezmiki video çekerken bian da kaka çıksa falan 😁😁
Liyuzamom Zeynosunannesii bizde şans mı var bacım o videodaki biz olsak kesin öyle. Bi şey gelirdi başımıza xjxjxjsj
Zeynosunannesii gurbetcianne97 şey yaa bide böyle doğum anında genitali çok kıllı olan denk geliyomu 🤭😃
gurbetcianne97 Zeynosunannesii geliyor tabiki ☺️ Ama emin ol kıl mıl kimsenin umrunda değil. Bazen hanımlar kendini fazla kasıp stres altına sokuyor kıl tüy yüzünden de o an hiç bir Allahın kulu vajinal estetiğe görselliğe dikkat etmiyor ki doğum anı da pek estetik değil zaten. 😂
gul06_ Zeynosunannesii artik son zamanlarda temiz tutcaz bacim ne olur ne olmaz diye 🤣🤣 illaki geliyordur bence 🤣🤣