Eda115354 Acemianne__ çıkıyo 😂benim çıkmış galiba biraz (epidural oldum hissetmedim) doktor sildi yeşil örtüye lavman tam olmamış ya dedi ebeye o kadar çok takmıyolar yani 😅
Babysharkdutdutdut Seryy o anda çatala değil çatıya cik dense çıkacak durumda oluyorsun. Ve doğum okadar güzel bir duygu ki🥰 tek sıkıntısı o sancı
Seryy Babysharkdutdutdut ya ben o koltukta kafamı koyacak yer bulamamıştım geri atmışım aşağı sarktı ben nası doğurcam o kltukta kızzz valla yatarak oluyo sanıyordum yemin ederim çatal fobim başladı ya rüyamda görcem artık 😬
MerveNur- Acemianne__ ahshahsh olsun ama napalım o an eminim son derdim o olcak o yüzden şimdi utanıyım sorun değil o an utanmam kesin🤷🏻♀️😂😂
uyanancirkiin Acemianne__ bırak pırtı ben büyük tuvaletimi yaptım doktor sildi temizledi 😅😅 hiçte utanılmıyor o an valla o yüzden bi korkunuz olmasın 😅😅😅
Emireelif Acemianne__ 🙈😂😂😂😂😂😂😂😂😂😅😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂yanlış anlamayın bu saatte gej bı srkilde tlfona bakarken bunu görünce kahkahalarımi tutamadim
uyanancirkiin Acemianne__ doktor diyor zaten tuvaletini yapar gibi ıkın diye, dedim o zaman yaparım 😅😅 yap sıkıntı yok temizlerim dedi ve temizledi 😅😅 inşallah bütün anne adaylarının doğumları kolay olur ve doğum anılarını korkuyla değilde tebessümle hatırlar 💖💖💖
Zeynosunannesii Acemianne__ yalnız yaptığımi ilk size söyledim şimdiye kadar kimse bilmiyordu aramızda kalsin haaa 😀😀
Yusufayazin__annesi Acemianne__ ben diyorum doktors valla tuvaket geluyor yok bebek deyip durdu sende dur gorursun zaten geldi gördu😁😁😁 hic o ani unutamiyorum
1sincaptanesi Kızlar galiba çoğu kişi büyük tuvaletini yapmak zorunda kalmış napalım artık biz de yaparsak ‘anası bunu dogurmamis s*çmış’ derler 🤣🤣🤣🤣
Ayselosman Eslem_1 ozel hastahaneler eskiden aliyordu ama simdi pandemiden dolayi aliyolarmi bilmiorum bende istiorum yanimda olmasini sorucam mutlaka ama bir abla bana baba adayinin virus testi yaptirip negatif sonucunu gosterdigi surece aldiklarini soylemisti
Haticeey Acemianne__ Canım 46 gün oldu doğum yapalı doğum öncesi Lavman yapıldı içim boşaldı zaten doğumda da hiç birşey gelmedi şükür hem olsa bile masanın altına çöp koyuyorlar doğum esnasında onlar alışıktır merak etme 😁
Ayselosman Zeynosunannesii 10 yillik evliyim bu zamana kadar hic esimin yaninda gaz kacirmadim yani kacirmamistim gecen gun nasil oldu anlamadim cikiverdi benimle cok dalga gecti bende biz iki kisiyiz dedim esimde iki kisiyiz diye agzima scin bari dedi🤣🤣🤣🤣gulmekten bu sefer cisimi kacirdim simdi dusunuyorumda kadin olmak guzel oldugu kadar da nekadar zor rabbim yardimcimiz olsun