Sumiire 35SD28 ay online oluyomu ücretimi alıyorsunuz adı adresi varmı bende istiyorum ama gidemem hem hastalıktan hem uzak eğer Boyle bişey varsa cok sevinirim
35SD28 Sumiire online diye belirtmiştim. şehir hastanesi yapıyor ücretsiz. Ankara Şehir Hastanesinde takipliyim
Morvy Acemianne__ ay o an onu asla düşünmüyorsunuz sancıdan bence hiç böyle şeylere yormayın kafanızı😁
Zeynosunannesii Morvy ya nasip kuzum benimde çatal çok zor geçti ıkınma sıfır falan dedilee hiç baskıyı hissetmedim mesela ben bebek yukardaydi sanırım zorla doğumum gerçekleşti şimdi diyorum keşke sezeryan alsalardi
Acemianne__ charlottececi Ayy gerçekten mi ya 😅 keşke daha güzel bi ortam olsa doğum gözümde bir acayipleşti şuan
charlottececi Acemianne__ maalesef fazlasıyla dogal bi surec oluyomus ama ebeler siliyomus hemen cikani; utandirmiyolarmis. Normal karsilaniyormus 😁
Zeynosunannesii @“Sumiire”#p19891887https://instagram.com/ilkadimebegebeokulu?utm_medium=copy_link online konya il sağlık müdürkugu yapıyo ben katilcam ücretsiz
MerveNur- Acemianne__ ayakta canlı canlı görüyorsun ya yapışlarını aynı beni de öyle mi görecekler diye düşünüyorum😂😂😂 burda biri yazmıştı doğum hikayesinde doktor terliklerim b** oldu demiş unutamıyorum😂
Acemianne__ EsengulC acaba bebek de gelir mi 🤔 Bunu bende düşünürüm o an kesin haklısınız inşallah öyle olur 😊
EsengulC Acemianne__ yok ya gelmiyor zaten o tamamen başka bi boyut oluyor ona eminim yani beneğin çıkış anı için lavmandan sonra 3.5saat geçirdim
Minikkuzular Acemianne__ âmin inşallah bir kızım oldu ikinci kızımı bekliyorum Allah aratmadan versin isteyen her anneye
Acemianne__ MerveNur- Aaaahh neler duydum yaa 😂 yiterrr kız haklısın bizim de inekler vardı ama bende izleyemedim korkmuştum
Hilal0320 Acemianne__ orası öyle ikinciyi bekliyorum bu sezeryen zaten sezeryen sonrası normal yapanlar var onlarda hayranım ama yok ben yapamam:)