Fatmayyy Acayip şekilde tuzlu limon tuzlu yicekler ve arada tatlıda yiyorum ama okdr dil ve yemk kokusundan acayip bulaniyor 🤔🤔
miray58 Fatmayyy Canım bence tuzlu ve tatlı şeyler yemek cinsiyeti belirlemiyor.Herkesin ki değişiyor çünkü
Hilalbasak Fatmayyy canim inan bence tuzlu tatli cinsiyet belirtisi degil benimki kız ama tuzlu degil tatli daha cok seviyorm.Hic eksi seyler aş ermedim yada severek yemiyorum
goldumsu Fatmayyy bunun cinsiyetle bi bağlantısı yok canım. Kulaktan duyma batıl şeyler tuzlu ekşi yersen kız diyorlardı erkek bebeğim
Liyuzamom Fatmayyy alakası bile yok 😅 ne tuzlu ne ekşi aşerdiğim şeyler hep ekmekle ilgili şeylerdi. Cinsiyetle alakası yok
Fatmayyy Hilalbasak Yq bncede oyle biri erkek diyor biri kiz diyor cok kafa karidtirici seyler 5 aylik oldum daha ogrenemedim cinsiyeeti vala
goldumsu Fatmayyy yok kimseyi dinleme valla bana çevrem ay göbeğin yayvan aman kesen ultrasonda şu tarafta bebek toplu vırt zırt diyerek kız olduğuna inandırdılar. Cinsiyet farketmiyor sağlıklı olsun öncelikle ama o an kendimi hep kız olarak adapte etmiştim ultrasonda şok oldum djsjdkeope
Fatmayyy goldumsu saglikli olsunda bna ytr vala rabbim herkezin evlandini saglikli olmasi dilegiyle canm🥰
sehrengiz_8 Fatmayyy hiçbir alakası yok tuzlu veya tatlı bir şeyler yemekle canım altı - yedi ay turşu suyu içtim tuzlu yedim ve oğlum olacak
Melisaa12 Fatmayyy ilk aylar aşırı aşırı ekşi şeyler yiyordum ama şuan 29 haftalığız ve canım hep tatlı şeyler istiyor bir elimde çikolata geziyorum 🙈 erkek olacak bu arada
Fatmayyy Melisaa12 rabbim hayirlisiyla kurtarrsın canm sğlıkla kucagima alman dileğile🥰🥰bn daha bir turlu ogrenemedim cimsiyeti
Aras0906 Fatmayyy ilk 3 ay tatlı ekşi tuzlu acılı karısık yiyordum sonra 5.aya kadar hep acı ekşi tuzlu asla tatlı yemedim son 3 ay hep tatlı sonuç erkek
cesuranne Fatmayyy ben limon yemeyen biri olarak pideye yemeğe her şeye limon sıka sıka bir hal oldum kız olduğundan emindik böyle batıl şeylere inanıp, erkek çıktı 😀 inanmayın en yakın arkadaşım çikolatalara doyamadı kızı olucak, tamamen batıl inanç 😊
Fatmayyy cesuranne valla bati inaçlara inanmadim ama oyle inandirici konusuyolar ki anltmam hayirlisi saglikli olsunda ytr bna