4_cennetevlat_4 Kızlar güneş lekesi doğum lekesi vs doğumdan sonra kurtulan oldumu saçla yüzü silenler fayda görenler var mı
Dilankaraman 4_cennetevlat_4 Bende sancı çekerken Sacimi sürdüm alnımda oluşmuştu doğumdan sonra gecti
4_cennetevlat_4 Dyg12 bence ise yariyo ama nasıl yapıldığı önemli sanırım bı tanidigimda baya vardı doğumdan sonra tamamn gitti alın bölgesi tamamen
Banu_11 Bi firmanın beyazlaştıci kreminden cok memnun olanlar var düzenli kullanım da geçiyor fiyatı da uygun
NeseA Canım benim erkek çocuklarında yüzüm leke oldu doğuma gittim o sancıyla saçımla yüzümü siliyordum ebe gördü aferim kız sana dedi hem şancı çekiyor hem yüzünü temizliyor doğumdan sonra yüzüm eskisi gibi oldu🤣😘
4_cennetevlat_4 NeseA nasıl yaptın canım yüzünde makyaj vs varmiydi terledikce mi sürdün yüzüne kimide doğumdan sonraki ilk banyoda yüzü saçla yıkayın diyo birde eskiden varmiydi sadece doğum anında olusanlar mi gitti
NeseA 4_cennetevlat_4 canım ben gebeyken yüzüme sıcak ada surmuslerdi oda leke yapmıştı bide hamilelik lekesi oldu sağlık ocağında ebe dedi bana şancı anında terliyorsun hemen saçınla yüzünü sil dedi bende gerçekten ise yaradı tertemiz oldu Vallah dördüncü gebelik bakalım yine leke olcak mı
NeseA Cansucandar-2207- yok can şancı anında terliyorsun saçınla yüzünü sil özellikle leke olan yerleri
4_cennetevlat_4 NeseA İnşallah bu defa bende denicem şuan alın bölgem kaslarımin etrafı kötü durumda ama gebelikten öncede vardı doger gebeligimde beri
4_cennetevlat_4 Dilankaraman doğum anında yani demi öncesi sonrası mi sürekli her sancidami bende yaptım ama hiç terlememistim ben boş boş sürdüm