Balipegim Arkadaşlar 32. Haftam bitti resmen banyo yapamıyorum karnım çok sertleşiyor hemen çıkmak durumunda kalıyorum kasılma gibi oluyor sizlerin de öyle mi. Bu arada çok sıcak suda yıkanmıyorum herhalde öyle yapsam banyoda doğuracağım 😀
elifanne7 Balipegim Bilmuiorum ki hamileliğimin başından beri çoğu zaman günde 2 defa duş alıyorum hiç başıma gelmedi
Balipegim elifanne7 yanı ben de anlamıyorum su geldikçe karnıma taş gibi oluyor ben de sancı mi başlıyor diye korkudan hızlıca yıkanıp çıkıyorum. Acaba oturarak mi yıkanmak gerek
Selime28 Bende 32 deyim banyoda değil ama normalde karnım çok kasiliyo birden taş kesiliyo resmen ovalaya ovalaya anca duzeliyo kısa kusa sancılar vuruyo bence
Balipegim Selime28 benim de normalde çok olmuyor nadir oluyor ama her banyoda oluyor ozelllikle son iki haftadir
Poyrazin_annesi Bnde 32 haftamdayım banyodayken bi anda toplanıyo bı tarafa sertleşıyo. Sıcak suda yıkanıyorum ondan mı acaba
Esrsrkya Poyrazin_annesi sıcak suda yıkanmayın lütfen ılık su ile banyo yapmalı gebeler diye okudum. Bebek rahatsız olabilir. Dikkat edin.
Selime28 Canparcam yanı bilmem karı olurmu ama ben zaten oturarak yikanirim ayakta düşme kayma sıkıntı olmasın diye
Poyrazin_annesi Esrsrkya valla hıc bılmıyodum hep sıcak suyla yıkadm havalarda soguk olunca girmiştm sıcak suya