K88_ Kızlar ya 31+3 üz ay bir gün hareketler öyle çok öyle sert ki güçlü güçlü böyle can yakıyor bazende karnıma bakmasam hareketini hissetmeyeceğim o derece ☹️ Niye böyle ya
Ela532 K88_ aynı benimde öyle canım öyle dönüyor öyle vuruyor ki artık gece uykumdan uyandırmaya başladı 😁 nasıl gidiyor senin hersey yolunda mi
Fulyaaa1 K88_ bizde öyleyiz kuzu dün hatta şüpheye düştüm eşimi aradım gel gidelim diye sonrasında başladı vurmaya
incikinannesi K88_ 30+5 benimki de öyle inanırmısın bazen az dur kızım diyorum sonra bi bakıyorum uyuyormudur nedir hareket yok çok korkuyorum dürtüyorum istemsizce
K88_ Ela532 çok şükür yolunda kuzum öyle gece uyandırmak falan yok bizde gece hiç hissetmiyorum ben hareket ediyorsada;)
gulsonmez27 Benim bebek de öyle..Minik köpüş beni telaşlandırıyor hastaneye gideyim diyorum sonra cılız bir tekme geliyor..Yatıyorum anne ben burdayım der gibi kaburgama bastırıyor..Doğuma kadar galiba hep böyle devam edecek 🥲
K88_ incikinannesi Ela532 @Fulyaaa1 @gulsonmez27 Kızlar ya peki burnunuzu silerken kanamanız oluyor mu burun kanaması 🙄
Fulyaaa1 K88_ canım silerken degil de griptim yakın zman da sabhları temizlerken kanamış oluyordu ama ben kalarorifere yoruyordum
incikinannesi K88_ Arada bir kanama değilde kan pıhtısı gibi geliyor affedersin çünkü burnum hep tıkalı kolay kolay akmaz. Bundan haftalar önce hapşırdığımda burnum çok kanamıştı ömrümde ilkkez doktoruma sordum normal gebelikte demişti
Ela532 K88_ bende oluyor canim sürekli ne zaman burnumu temizlesem az miktarda kanlı geliyor nedenini bilmiyorum 😳
K88_ Fulyaaa1 ya benimde öyle temizlerken falan kanamış oluyor öyle sabit bir kanama yok çok şükür de neden oluyor acaba diye merak ettim
Fulyaaa1 K88_ pıhtı şeklinde geliyor eveet ama hamilelikte olağan bi durum burun kanaması. Kimsinde su gibi kan akıyor. Ve bide hamilelikten sonra burnum cok tıkanmaya başladı ya