DemetF Bebegim daha 10 gunluk sutum var sukurler olsun ama nedense doymadigini hissediyorum.surekli emmek istiyor meme ile kavga ediyor agzina alirken bole bi kasilmalar falan sinirleniyor emiyor emiyor agzindan akitiyor uyumuyor da hep boleyiz.mama verdik bi kac kere onu da yedi daha sakinlesti.ama esim israrla mama vermeme karsi sutun var doyuyor diyor baya istahli bebek emerken neredeyse butun memeyi agzina alacak ne yapmam lazim tecrubesi olan fikir verebilir mi
Belacivciv DemetF Benimki de öyle, çişini günde 4-5 kez dolu dolu alıyorsan doyuyodur merak etme ama daha küçük hep emmek istiyor yakın olmak istiyor. Doymuyor diyr düşünme hemen
Crcs DemetF oncelikle hayırlı olsun sağlıkla büyüsün 🌿 benimki de öyle 29 günlük. Demek ki genel olarak aynı tepkiyi veriyorlar. Sağlık ocağındaki ebenize danisabilirsiniz. Ben de fazla emmek istediğinde öyle düşünüyorum gün gün değişiyor. Hatta ilk gece hastanede çokça ağladı hemşire aldı götürdü biraz ısıtmış sicak tutmuş mama vermeye çalışmış çok az yemiş dedi ki o emzik gibi memeni istiyor.
Aycaaa571 DemetF canım benim oğlumda aynı olmuştu bir süre ilk memeyi almadığında mama verdik biberonla mama ağzına rahat gelince memeyi sonra verince sinirleniyordu başını çekip ağlıyordu biberon verince biberonun içindeki mama rahat çıkınca memede de aynı sanıyorlar uğraşmak istemiyorlar o yüzden sinirlenip ağlıyorlar
Suzanne Mamada direkt mama akışı olduğu için içmek kolay geliyor bu yüzden memenizi emerken zorlanıyor hızlı akmadığı için sinirleniyor canım
Suzanne DemetF bunu bezinden anlayabilirsiniz diyorlar günde 6-7 çişli bez alırsanız sütünüz yeterli geliyordur eğer kilo alımı da iyiyse memeyle devam et canım belki zorlanıyorsun ama geçeçek sabret ☺️
NeseA Canım daha çok küçük emerken çabuk yorulur o ondan öyle yapıyor, eğer mamayı biberonla veriyorsun onun rahatına geliyor direk attığı için memeyi red etmemesi için yarim saatte bi emzir biberona alışırsa memeye almaz Rabbim yardımcın olsun
DemetF NeseA sagol yavrum kasikla veriyorduk surekli emziriyorum aslinda doymuyor diye dusunuyordum bende
DemetF Belacivciv inslh ya 1 saattir emziriyorum alti temiz gazi cikti agliyor kalan sutumu de sagip veriyorum tukendim artik hic uyumuyor 🤦🏻♀️
Yseliminannesi DemetF hiç uyumaması garip doktora götürdünüz mü 10 günlük bebeğin gaz sancıları daha başlamaz diye bilşyorum en erken 15 gün diyo doktorlar. Ağız içini kontrol ettiniz mi hiç pamukçuk olabilir emerken ağrı çektiği içşn huzursuz olup doymadan bırakıyo olabilir.
alparslanannesii1661 Her gun memeyle kavga eder bsta dahada fazlaydi asla mememden inmiyordu mamaya gerek duymadim sutun varsa gunde 6 7 cisli bez aliyorsan doyuyordur
DemetF alparslanannesii1661 cisini kakasi 5 6 kez deistiriyorum yapiyor. Gidigi cikti kg aldigi belli.sadce memeyle kavga cok ediyor emzirirken can cekisiyorum hepsini agzina almak istiyor agzini doldurup akitiyor hep. Yedikten sonra da uyumuyor surekli meme ve kavga ama mama verince bir iki cekmelik uyuyor 2 saat.Daha vermicem ama alisip memei red eder diye korkuyorum
DemetF Crcs tessekkur ederim 🌸bole gunu gunune uymuyor agzindan sut akiyor dolduruyor agzini ama gene memeyle bi kavga halinde hamileligimde cok sinirli gergindim diyorum acaba bu cocuk ondan mi bole cok zormus bebek bakmak gercekten allah yardim etsin hepimize
Crcs DemetF Amin inşallah ben çok sinirli ve gergin bir insanım haliyle gebeliğimde bazı sebepler de var tabii üzgün sinirli ve gergin geçti. Şimdi bebeğim de çığlık atarak ya da Kaşlarını çatarak tepki veriyor 🤷🏼♀️ bu konuda doktorlar ve anneler ikiye ayrılıyor Fakat ben emzik veriyorum doyurduktan Sonra durmazsa. çünkü gün içerisinde yalnızım. Her şeyi geçtim Sadece temel ihtiyaçlar yemek ve tuvalet için bile Tekken durmuyor..