trakyalikizce Kızlar merhaba genelde hamilelik için 2-3 gün arayla ilişkiye girilmesi gerektiği yazıyor. Bazı yerlerde ise gün aşırı ya da her gün yazıyor. Yumurtlama zamanı 2-3 gün boş beklemek bana sanki şansımızı kaçırıyormuşuz gibi hissettiriyor :(
Duyguseli_kz trakyalikizce 2 veya 3 gün bekleme özelikle yumurtalama zamanı her gün gir bence benim öyle oldu şuan 14 haftalık gebeyim
Duyguseli_kz trakyalikizce bide ilişkin bittiği zaman ayaklanma 5 dk fazla uzan bacaklarını toparla benim bı abla öyle yap dedi hemen kalırsın öylede oldu valla
EsilaMiracAyazEren_Moms trakyalikizce canım adetin bittiği günden itibaren ilk 3 gün ve tam 14. Gün yumurtlama günleri. Bizde ilk bebek için çok uğraşıyoduk. Doktorumuz söyledi. İnternetten veya kulaktan dolma bir bilgi değil.
trakyalikizce Duyguseli_kz benim düşüncem de bu yönde yumurtlama zamanı 2-3 gün belki ama yumurtlama zamanı her gün yapmak daha mantıklı geliyor
Duyguseli_kz trakyalikizce eğer bı günde fazla yaparsan sperm tutunmuyor sadece 1 defa yapın öyle kaliteli oluyor
trakyalikizce Ozlembz aaa 8inde adetimin son günüydü ilk korumasız olarak 9unda ilişkiye girdik inşallah olmuştur:)
Rumeysabas trakyalikizce bence bı kadın doğum uzmanına yumurta takibi yaptır bir ay, yumurtanın kaç mm büyüklükte olduğunu ve hangi günler ilişkiye girmen gerektiği söylüyor ben o şekilde ilk ayda hamile kaldım
trakyalikizce Rumeysabas adetim ilk olduğumdan beri çok düzenli o yüzden yumurtlama günlerimi kendim takip ediyorum :) hamilelik planladığım için de öncesinde kadın doğuma gittim tüm testler kontroller yapıldı teşekkür ederim:)
Sumiire trakyalikizce canım bir gün gir bir gün girme 2 3 gün ara cok fazla yumurtlama gunu 3 gün diye duymuştum bir yerden bir gün arayla girersen ya iki gün değerlendirmiş oluyosun yada 1 gün yani boş gecme sansın olmuyo bazı doktorlarda gün aşırı istiyo