Ceyda-70 Böbrek taşım kanalı tıkamış kanalda genişleme var 16haftalık hamileyim genişleme devam ederse katetar takılır dendi var mı başına gelen hamişler 🤷♀️
Secomo Ceyda-70 çok geçmiş olsun bende antibiyotik kullanıyorum malesef :( covitten ve alerji den şüphelendiler önce ancak yapılan testlerde kanımda enfeksiyon yüksek çıktı . Başına gelen anne adayları var mı ?
serpilctn Ceyda-70 belirtileriniz nelerdi bende de hamilelikten önce idrar yolu enfeksiyonu vardı ve şimdide de yaklaşık bir haftadır sağ tarafımda iğne batar gibi bi ağrı var
Ceyda-70 serpilctn benim vücudum taş üretiyor malesef ağrıdan anlıyorum taş olduğunu inanılmaz bi ağrı oluyo kanala düşünce 2yıldır düşürmüyodum malesef hamilelik tetikledi sanırım😣şimdi antibiyotiğe başladım genişleme devam ederse böbreğe doğuma kadar katetar takarız dediler
Secomo Ceyda-70 teşekkür ediyorum Augmentın kullanıyorum 18 haftalığız .Çok tereddüt ettim kullanırken ancak 20.haftaya kadar ve ilk üç aydaki kadar tehlike yok dedi doktorum kullanmanda tabi bu durum kişiden kişiye değişiyormuş başka bir arkadaşıma serum tedavisi ile ayaklandı bana göre hafif olduğu için hastalığı sanırım
Hilalll_s Antibiyotikler hiç geçirmiyor bazen maalesef, ama ben sıkıntılı bir covid geçirdim hastaneye kaldırıldim serumla beslendim, oradayken serumun sayesinde idrar yolu enfeksiyonumda bitmişti çıkarken. Her Şer de bir Hâyr..