smyr_na Esku kesinlikle canım. Ya tahta kaşık ya da porselen kaşıkla tüketilmesi öneriliyor. Bilemiyorum ama inanım ben faydasını gördüğümü düşünüyorum. Her şey Rabbim’den elbette ona asla sözümüz yok. Ki ben hem sigara da kullanıyordum. Folik asit falan aklıma gelirse kullanıyordum açıkcası. Allahın izniyle İsteyen herkese nasip olsun annelik inşaallah🙏🙏
Esku smyr_na ay bende neler neler yedim ama bakalım birde bu çıktı karşıma şimdi bunu yemeye başlayacağım. Kesinlikle canım rabbimin bileceği iş
smyr_na Esku inşaallaj canım güzel haberlerini alırız. Seni çok iyi anlıyorum inan bana. Ama hiç bir şey imkansız değil emin ol. Ege üniversitesine tüp bebek tedavisi için gittim mayıs ayında ve ultrason ile özel bölgemden muayene ettiler. O zaman daha yeni hamileymişim düşün. Rabbim nasip etsin tez zamanda inşaallah 🙏🙏 dua ediyorum
Esku smyr_na ay inşaAllah canım ya beklenmedik anda gelen mucizeler 🌸💜 inşaAllah sende sağlıcakla alırsın bebeğini kucağına 🥰
Bfduam smyr_na Hayırlı olsun bebeğin tekrar:) Fah düşüklüğü iyi zaten:) Dr alttan ultrasonla baktığında kaç yumurta görmüştü buda önemli. O değerde Dr moralini bozmadı mı 1 den düşük olunca tüp bile zor diyen Dr lar var.
smyr_na Bfduam teşekkür ederim💐 ultrason ile baktığında yumurta için falan baktığını söylemedi. Normal tetkikleri yaptı ve hemşire çıkarken adetimin 3.günü uygulamaya başlanmak üzere gelmemi söylemişti.
Axy68 Amh düşüklüğü tek başına sorun olmuyor kızlar bende 28 yaş 1.098 amh 5 sene oldu yok olmayınca olmuyor neler denedim neler ilk tüp bebek de 3 yumurtam oldu ama kalitesizdi malesef iptal oldu tedavim önemli olan yumurtanın var olması ve kaliteli olması
Esku Axy68 kaç tüp bebek denedin canım üzülme Vardır Allahın bildiği diyebil sadece Allah’a sığın. Biz bazen dalıyoruz doktorlardan meded umuyoruz. Allah la aramızda ki bağı unutuyoruz.
Arzz Hayalim1234 bende aynısını dedim amh düşük olduğunda tüp bebek yapacağım ay hamile kaldım bol sadaka gece namazı ve dua ile
Arzz Amh i yukselten ne varsa kullandım ardı sütü polen bal karışımları beoil propolis incir kürü tırtıklı civan perçemli hayıt suyu bunlar mı işe yaradı bilmiyorum ama kaldım hamile Rabbim tüm isteyenlere versin
Ahenq Esku kuzum benim 1.08 çıkmıştı şuan hamileyim yani seninki bendende yüksek Allahın izniyle kalırsın merak etme sadece aitres yapma ben sürekli kafama takantaka 7 8 ay hamile kalamadım en son sorunum olmadığı halde tüp bebek dediler bende vazgeçtim kafamı rahatlattım olursa olur dedim onay hamile kaldım insan strestende hamile kalamıyo.