Gulaksu Var mı 7 haftalık ikizlere hamileyim doktor bulamadık kıme gıtsek baska birileri önermiyorlar en son 7 m duydum var mı o hastaneye giden?
MihrimahVeAnnesiii Gulaksu 7m gitmedim ama köyden tanıdığımız birisi gitti ameliyathaneden enfeksiyon kaptı malesef sonuç kötü oldu . İmperialde Kırhan beyi tavsiye ederim bir yıldır gidiyorum kadın isterseniz Dilek hanım da çok iyi
zehraa_1 Gulaksu Ben 7m hastanesi aynur söğüte gidiyordum 35 gün önce doğum yaptım canım çok çok memnunum doktorumdan da ameliyat ekibinden de tavsiye ediyorum 🥰
Kardelen6561 Gulaksu ben daha önce 7mde özgür hanıma gidiyordum ama ayrıldı ordan şimdide meydanda klinik açtı ve hala ona gidiyorum
Oznurkk Gulaksu neden bu kadar doktor arayışındasınız anlamadım. Düşük tehlikeniz felan mı var ? Numunede Yeşim Bayoğlu Tekin e randevu bakabilirsiniz. Ya da özel olsun istiyorsanız Kırhan bey imperialde onun da adını çok duydum
Gulaksu MihrimahVeAnnesiii enfeksiyon kişiye bağlı her hastanede var dilek hanım son haftaya kadar iyi ama bir sorun görünce riske girmeyip başka hastaneye gönderiyor ayrıca kuvez yok hastanede ilk vaşta dogurana kadar var diyip dogunca dolu deyip başka hastaneye cocukşarı sevk ediyorlar 7m bu anlamda iyiymiş
MihrimahVeAnnesiii Gulaksu Orda ki aletlerden kaptı kişi enfeksiyonu ben Kırhan beye gidiyorum gayet memnunum ayrıca her özel hastane için geçerli riskli gebe almıyorlar malesef
Kardelen6561 Han-Alya asistanıyla konuştuğumda geçen yaz kliniği açmışlar ve bu yaza kadar muayene ücreti aynı ama doğum ücreti olarak hastaneyle anlaşmalı olduğu için fiyat değişir ne kadar olur bilmiyorum demişti sizde mı özgür hanıma gidiyorsunuz
Han-Alya Kardelen6561 yok gitmiyorum ama tavsiye eden olmuştu, hastaneyle birlikte 7bin bulacaksa Hiç gitmeme gerek yok ondan araştırıyorum
zehraa_1 Minelsi Odaları güzel canım bir sorun yok doğum ücretlerine ocak da zam geldi tam bir bilgim yok canım