Merhaba sevgili anneler,
Sonunda bende bebeğime kavuştum ve size hikayemi anlatmak istedim. İkinci bir bebek planlamadığımız için vajinal doğumu tecrübe etmeyi çok istedim ve doktorumla hemfikirdik. 39+6 ya kadar bekledik, bebek kanala girmiş, doğru pozisyonu almıştı. Son kontrolünde nst de nabız dengesizliği gördük ve doğumu başlatmaya karar verdik. Suni sancı almaya başladım ve açıkçası hayatımda yaşadığım en zor tecrübeydi. Gaz sıkışması sorunum vardı ve birlikte dayanılmaz bir sancı oluştu. Kendiliğinden gelen sancıların bir arası oluyor diye biliyorum ama suni sancıda malesef aralıksız bir süreç var. 2 saatte yakın o korkunç anları yaşadık. Ardından yapılan muayenede 5 cm açıklığın vardı fakat Dr keseye ulaşamıyordu bebek kanala girmiyordu ve haliyle doğum gerceklesemiyordu. Acil sezeryan kararı aldık ve açıkçası o sancilarla epiduralin vurulması anıda oldukça zordu. Sonrası bir süre mükemmel bir heyecandi. Bebeğimi görmek ona dokunmak sesini duymak binlerce şükür 🤍 suni sancı sonrası sezeryan olmuş olmak korkunç bir geceye sebep olsa da hepsi geçiyor. 3 gün sonra herşey çok daha kolay oluyor. Bin şükür sagkikla evimizdeyiz artık. Hepinize kolay bir doğum sağlıklı bir ömür diliyorum 🤍