AslMrcmk Selam hanımlar. Çatlaklarınız kaçıncı haftanızda ve kaç kilo aldığınızda başladı acaba? Bol su içiyorum ben çatlamasın diye. Çok su içtiğiniz galde çatlayanınız var mı?
sudamlasi AslMrcmk 24 haftalığım iki hafta önce kalçadan çatladım.çatlıcağın varsa çatlıyosun ben zeytinyağı kantaron yağı kullanıyodum organik. kiloyu kalçaya alıyorum ondan çatladı kesin.
Agg0207 Ben çok su içtim halada içiyorum ve hamileliğin başından beri yaglıyorum kendimi 16. Haftada başladım çatlamaya daha o zaman 3 kilo almıştım oysaki 😏
Ozteber 37haftaligim maşallah hiç çatlamadım ama 4aylikken zeytinyağıyla vücudumu yağladım göğüslerinde unutmayın sonuçta göğüslerde catliyo. Az kiko aldim sanırım ondan çatlamadım 8 kg. Ama genetik yapıda cok önemli diye biliyorum ne kullanırsa kullansın çağlayanlar var
kbrctn52 Benim 30. Haftadan sonra çatlaklarım oluştu 🙄 6 kilo almıştım lierac çatlak kremi kullanıyordum su içiyordum bebeğim için ama yine de çatlaklar oluştu karnimda. Sanırım yeterince nemlendiremedim karnımı 🤷♀️