Polenpolen52 20 haftalık hamileyim hem taze hurma , hemde normal mınık kuru hurmadan yıyebılırmıyım ,
zynpada Polenpolen52 yiyebilirsin :) tabi oturup da bir kase yeme, haftada iki üç taneden bişey olmaz. Doktorumun dediğini söyleyim ne yediğin değil ne kadar yediğin önemlidir :)
Ysgl26 Aydan önce hurmanın zararlı olduğunu söylüyorlar. Rahim kaslarını gevşetme ve erken doğuma yol açabiiyomuş. Doktorunuza bi sorun
Vldnshn1 Ysgl26 Buda yalan sanırım ya da ıslak hurmayı kapsamıyor ben doktoruma ıslak hurma yiyebilir miyim dedim herkes yeme demişti doktorum da bana yiyebilirsin ama az ye çok şekerli olduğu için şekerin çıkmasın demişti bende günde 1-2 tane yemiştim
Ysgl26 Vldnshn1 ıslak hurma nedir bilmiyorum ama gelinimizin doktoru kesinlikle 9. Aydan önce hurma yeme demişti
Vldnshn1 Ysgl26 Hurma bildiğimiz ama ıslak hurma diyenler var yaş hurma diyen var tadı daha yumuşak kendisi de daha yumuşak internete yazarsanız görürsünüz bilmiyorum doktordan doktora değişiyor sanırım ben yedim bir şey olmadı Allah’a şükür