Ibooya benim kızım 19 Eylül 2019 da doğdu şimdi yine hamileyim inşallah yine 19 Eylül olur🤣 doktorla anlaşmam lazım 🙈 planlı sezeryan yapmıştık ilkini inşallah buda öyle olur şu anda 5+1 tahmini doğum 24 Eylül gözüküyor
Ebissss Hilal38- inşallah canimmm bende çok açlık hissediyorum 🙈🤰 inşallah kuzum inşallahhhhhh hep konuşalım mıniklerimizlee Zeki olsunlar,😂🤸🏻♀️🤸🏻♀️
Ebissss ilyesta bir terazi kolay yetismezz bende teraziyim ama minik başak olacak gibi benimde eşim başak
Ebissss Gozde-nur 6 +1 benimki henüz olmadı mide bulantısı arada dönme oluyor ve sancılarım çok fazla umarım sizde de bu ay biter bunaltı
Ebissss Gozde-nur bence havanın çok güzel olması ne tam sıcak ne tam soğuk Eylül doğumlu insanlar her zaman sükuneti seven kıvrak zekalı ve tatlis insanlardır kendimden biliyom 😂🙈
Ebissss Ahmet2121 bende hep üşüyorum bel ağrım yok çok şükür ama kasıklarım hep ağrıyor gece uyandırıyor uykudann
Ouzunbiyik ada58 bu normal bir durum. Çünkü uygulamalar vs ortalama bir yumurtlama günü hesaplıyor ama her kadın aynı zamanda yumurtlamaz ve her ayda aynı tarihte yumurtlama olmaz. O yüzden regliniz bitince erken yumurtlama görmüşsünüz ve embriyo oluşmuş. Sağlıkla kucağınıza alın 🙏🏻
SedaK07 Merhaba, ben de eylül annesi olucam inşallah 🙏 carsamba gununu bekliyoruz kalp atışlarını duyabiliriz umarim😊
Ebissss SedaK07 yaa sağlıkla kucağına al inşallah ☺️ 🥳 bende cuma gitcem kalp atışı için çok heyecanlıyım 🤸🏻♀️🥳
Sevgiertunc Ebissss ne güzel burada böyle güzel şeyler görmek. Ağustos sonu kavuşuyoruz biz de yüksek ihtimalle 🌸 Sağlıkla kucağınıza alın inşallah siz de ❤️