yeliz007 miray58 Ben yüzdüğümü çıkarıp saçımdan 1 tel koparıp göbeğimin üstünde yapmıştım belirtiler kızdı yuvarlak dönmüştü ama ultrason fotoğrafına bakıyorum erkek gibi 😀😀
tugbaacng miray58 evet doğru çıktı 2 erkek 1 kız diyor bana 4.de sürekli duruyor yüzük. 4. Yok yani. İlk bebeğimizi erkek bekliyoruz 😂 inanmamıştım ama, çevremde doğum yapan herkese yaptım, cinsiyeti sıralamasına kadar doğru bildi baya şaşırtıcı😀
Ozlm007 miray58 bende erkek bekliyordum içime öyle doğuyordu daha doğrusu avcumun içinde yaptım ilki kız çıktı ikinci erkek çıktı üç yok durdu hareket etmedi doğurmuş kişilerde denedim çocuk sayısına sırasına göre tuttu
miray58 Mervepera melekimserra Kendi saç telinizi alyansınıza geçiriyorsunuz avucumuzun içi veya göbeğimizin üstünde kaldırıp bekletiyoruz kendi kendine hareket etmesini bekliyoruz.Eğer yuvarlak dönerse yüzük kız.İleri geri giderse erkek.Yani öyle diyorlar 🙄
zynpada miray58 beeen :) hatta ultrason da kız dediler yüzük testinde erkek çıktı. Bir sonraki rabdevumda bebeğimin erkek olduğunu öğrendim 😂
zynpada miray58 12. Haftada kız dedi doktorum hatta emin misiniz dedik ben pek yanılmam dedi 😅 sonra kuzenim var doktor dedi ki yüzük testi yapın ultrasonun yanlış çıktığını gördüm onun yanlış çıktığını görmedim baya bi dalga geçtim dedim abi seni boşa okutmuşuz 10 sene sen de böyle dersen diye 😅😂 gerçekten 15. haftada gittiğimiz de erkek olduğunu öğrendik