zelal47 esredn teşekkür ederim biraz tereddüt ettim açıkçası acaba bir sıkıntı mı oluştu diye yada vajinal ultrason ve normal karından ultrason arasında fark vardır diye düşündüm
Almla asyaninanneyim 😂😂ben doğurmamaya karar verdim bu fiyatlar a karşın 😂annem beni evde doğurmuş misal 😁napcaz bu fiyatlarla vallah varya 1.
Ebruablglu Msl_ege 4 ayligim ozele gidiyordum bizim burda dogum hastanesinede gitmek gerekiyor tahliller taramalar yaptirmak icin 20 gun ugrasarak 15 gun sonrasina ancak randevu bulabildim gittigimde hem 2 saat ayakta sira bekledim hemde doktor masasinda bile kalkip muayene etmedi sadece biseyler yazdi cizdi suraya git sunu yap buraya git bunu yap o kadar doktor odasinda 5 kisi ayni anda muayene oluyo kadinlar ultrasona giriyo icerdeki herkes goruyo arada bi perde var ama yok oyle biseydi kapinin onunu anlatmiyorum bile adamlar bile kafasini uzatmis iceriye bakiyo oyle bagirdim oyle kavga ettimki oturan kadinlar bile ismini duymadan ayaga kalkip kapiya yaklasamadi 4 aylik cocugun cinsiyetini soruyorum simdi bakamam 15 gun sonra gel bakariz diyo disari ciktigimdada o doktorun hastalari elin bos gelmissin o yuzden bakmamistir diyo yani doktor kisaca ona hediye goturursen seni muayene ediyo 2 gun sonra ozele gittigimde doktor 15 dakika cocugu anlatti bana simdi ozelmi devletmi sonuna kadar ozel…
Msl_ege Ebruablglu yani haklısınız ben detaya inmeden sadece ilk gerekçemi anlatmaya çalıştım . canımızdan bebeklerimizin canından önemli değil . ayrıca benim mahremimi maçka kadınlarda görmek zorunda değil iğrenç bişey bu . vajinal ultrason yapıyor millet görüyor . ultrason desen yatmanla kalkman 1 dk sürüyor yada sürmüyor .
60_duygu Ebruablglu yanii devir değişti artık kimse beleşe bişey yapmiyo artık özelde de o kadar parayı bana verseler bende 1 saat anlatırım yani çok normal çok şaşırmıyoruz artık böyle.durumlara
Villanelle Benim ikiz bebeklere sezeryan 7500 dediler. İçine 2 günlük oda ücreti, yenidogan testleri ve gerekirse küvez veya yenidogan yoğun bakım hizmetleri dahil. Çok pahalı ama doktoruma çok güveniyorum o yüzden mecbur ödeyeceğiz
Esra_G Villanelle küvez ve yoğun bakımla birlikte çok iyi neresi bilmiyorum ama istanbulda bir arkadaşım bakteri sebebiyle bebeği küveze aldılar sigortası yoktu geceliği 5 bindi küvezin :( inanılmaz fiyatlar
Adileeselvi Burcusenkoc merhabalar hangi hastane acaba bende suanlik devlete gidiyorum ayvalikta da çok uçmuş fiyatlar
MerveUmayBerra Bende giresundayim Ada hastanesi var 1 ay önce sormustum 3.800-.5000 arasi demişti ama yeni yildan sonra zam gelicek demisti çalışan. Suan ne durumda bilmiyorum normal veya sezaryen farketmiyomus fiyat ikisi icin geçerli. Allah herkese yardim etsin ❤️
Sbhan MerveUmayBerra merhaba bende giresunluyum ada hastanesi diger hastanelere gore uyguna yapiyor dogumu aslinda bi yanlisiniz olmasin.Arkadasim 2 3 ay once 2 bin liraya sezeryan oldu.Sizce bu kadar zam yapmis olabilirlermi? Doktorunuzdan mi aldiniz fiyati?
Handan_65 asyaninanneyim 3000 3500 den 6000 6500 oldu saka gibi İstanbul yüzyıl doğum yakın mecburen gidecem baslarda olsaydı istemesemde giderdim devlete
Canankocaa577 Handan_65 merhaba bende yüzyıla gidiyorum ama henüz fiyat almamistik… siz yeni mi fiyat aldınız 😲
Lokumlar0306 Meneksse ben Diyarbakır memoriale gidiyorum doktorum yunus çavuş muayane si 365 ten 415 e çıkmış yık başında ve 6 ay sonra tekrar zm yapıyorlar diye biliyorum ben. Siz kime giidyorsunuz
Meneksse Lokumlar0306 bende sorayım Hastaneme ne kadar sıklıkla zam yapıyorlar, gerçi arttırmak isteyince binbir sebep sunup attiriyorlar ama keşke önceden takipli hastaları kapsamasa bu artışlar
Smyrclk Lokumlar0306 bende Diyarbakır daym yunus hocadan memnunmusunuz ben sezeryan istiyorum ama eli hafif olan bir doktor önerisi hiç öğrenemedim varmıdır bildiginiz
Selver1724 Lokumlar0306 bende yunus hocaya gidiyorum doğum paketi aldın mı canım ne kadara aldın fiyat😘