Serap_srgll Emfask25 onu bilmşyorum canım ama tek 4750 oldu normalde sezeyanda büyük ihtimal farklıdır çünkü nstde duymuştum ayrı ayrı almışlar
AsminMoms asyaninanneyim hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba ben de Diyarbakır’da yapmayı düşünüyorum da 🙈
AsminMoms asyaninanneyim hımm anladım canım ben de Zeki akkumla yapmayı düşünüyordum fiyatı 7150₺ dedi biraz fazla geldi bana 🙈
Meneksse asyaninanneyim benim merak ettiğim hastaneler yıl başında mı artış yapıyorlar, her 6 ayda bir mı yapıyorlar nasıl oluyor bilginiz var mı? Benim doğum temmuz sonuna geliyor o zamana kadar tekrar artış olur mu şuan normal 6000 sezaryen 8000 dendi :(
asyaninanneyim Meneksse hic bilmiyorum vallahi canım ben temmuzda gitmeye baslamıstım doktoruma fiyat aynıydı ama ocakta zam yaptı
Lokumlar0306 Meneksse ben Diyarbakır memoriale gidiyorum doktorum yunus çavuş muayane si 365 ten 415 e çıkmış yık başında ve 6 ay sonra tekrar zm yapıyorlar diye biliyorum ben. Siz kime giidyorsunuz
Haticeey asyaninanneyim Ben 45 gün önce doğum yaptım normal doğum 5000 di sigortam ve eşim vergiye taabi olduğu için 2900 ödedik
1999luanne asyaninanneyim kocaelideyim 5500sezaryen 5200 normal doğum 5200 epidural tahliller ve korona testi hariç fiyat bu😑
RHMYT RHMYT vallahi öyle. Keşke bir taraftan devlete de gitseydim dedim. Para cebimde kalırdı. 36 haftalık oldum şu vakitten sonra doktor degistiremem yeni bir doktora güvenemem
asyaninanneyim AsminMoms cokmuş ya genesis/özel dünya doğum falan ne kadar acaba arkadaş memorialde 4200 e yapmıs 2 ay önce
AsminMoms asyaninanneyim genesis i aradım o da 3750₺ dedi diğerlerini bilmiyorum 🤷♀️ uff ya insanların canına okuyorlar askında Zeki akkum çok iyi bir doktor diye onu düşündüm onlar da iyice coşmuş 🥴