OyaAy Msl_ege Yenişehir de. Tepecik göğüs Hastanesi’nin çok az ilerisi. Benimde riskliydi gebeliğim. Ama o kadar iyi geldiki bana her hafta balçovadan oraya gitmeye üşenmedim:)
Sulegorkemakyol Milam_34 yolunda çok şükür İstanbul Erdem hastanesi ümraniye çakmak şubesinde 2021 kasım ayında doğum yaptım
Mitiler Ctkmrv hilal hanimda iyi bende alper beyin hastasıyım cokta memnunum Allah razı olsun sizede hayirli doğumlar canim
RumeysaNur34 serapsenell normal doğumu beklemek daha zor gerçekten Allah kolaylık versin vaktim var dersin çat geliverir 🤭🤭🤭 sağlıkla kavuşun canım 💞🤲🥰
serapsenell RumeysaNur34 aminnn inşallah hepimiz kavusalim 😊 benim doktorum da Altuğ Bey Altuğ Semiz. Cokkk memnunum 🙏
serapsenell RumeysaNur34 Senin bebiş ne durumda ben bugün kontrole gittim keyfi iyi ama tombik bir bebek diyor bakalım nasıl dogurcam normal 🙄🙄
Elfvli asyaninanneyim subatta dogumum. Hastanenin takipçi hastası olduğum için yılbaşından once odeme yaptım. Zam gelmeden 8.900 tl.
RumeysaNur34 serapsenell ilk oraya gelmeyi düşündük ama ben esenyurtta oturuyorum en yakın şubesi Bahçelievler diye burada devam ediyoruz canım öznur hanımda işinin ehli çok tatlı bir doktor genelde bu hastanenin doktorları çok iyi gerçekten
RumeysaNur34 serapsenell maşallah canım benim kızçe de iyi şükür öyle çok tombiş bir bebek değil bana çok çektiriyor çünkü hamilelik boyunca canı sağolsun son 12 gün 🥰