architect Ankaradayım paket aldım 12bin tl muayeneler + doğum + anestezi + tüm tahliller + yenidoğan taramaları
Arzz Ablk Bende aynısını dedim devlette kadın doğuma gittim bu kadar ilgisiz aldırmaz tavırla muamele ettiler ki adama kan değerlerine bakmayacak misin Dedigimde git sağlık ocağı yapıyor dedi
Leyla4336 bahar-ebru mrb ebru hanım bende 12+3 oldum. Watsapta bilği için konuşabilir mıyız bırde benım 12 yıldan sonra oldu. Tşkler şimdiden
drmsgl balbebek412 devlette randevu alamıyorsun, 2-3 dakikalık muayene süresi oluyor, tıklım tıklım oluyor, pek bir bilgi verilmiyor, ultrason desen zar zor gösteriyor hiç özel ile bir olabilir mi imkansız
Adileeselvi drmsgl Cok katılıyorum ilk gebeliğim de hep özelde devam ettim okadar iyi bir süreç geçirdim şuan ikinci gebelik malesefki uzaklıktan ve birazda maddiyattan dolayı devlete gidiyorum sıra randevu olayı yaşamıyorum ama ilgi anlamında ultrason anlamında gerçekten özel doktoru aratıyor yani uzak olmasa yol parası girmese işin içine yine özel derim
Kayserilim38 Msl_ege ondan geçmiş olsun canm rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin Valla bende çok korkuyorum bi sorun olursa diye falan
Adileeselvi Burcusenkoc merhabalar hangi hastane acaba bende suanlik devlete gidiyorum ayvalikta da çok uçmuş fiyatlar
Tomvejerry asyaninanneyim 2500 verdim ve aşırı memnundum hem hastanemden hem doktorumdan doktor ücretinden 125 TL idi.hem hastane hem çalışanlar aşırı ilgiliydi. Çamlıca hisar hıspital. Doktorum da Münise Güney di.
Tomvejerry Milam_34 daha 20 gün oldu doğum yapalı cnm artmıştır zam gelecek dediler ocakta ama çok da fazla olacağını sanmıyorum.
Milam_34 Sulegorkemakyol hangi marka doktora gittiniz acaba nasıl geçti sezeryanla anlatır mısınız şimdi bildiğim 2600 sezeryan ek ücretler illa çıkar ama sanki
Sulegorkemakyol Milam_34 ben gece nöbetçi noktora gidiyordum Ayşe Yıldırıma ama benim doğumma biraz daha vardı ağrıyla gittim açılmam başlamıştı daha önce doğum sezeryan olduğu beni hemen acil sezeryana aldılar epidural oldum yemek yediğim ve çok kısa bir süre önce yemiş olmamadan kaynaklı olarak kendi doktorum giremedi vakit kalmamıştı çünkü doğum ücreti dışında covit testi ücreti ödedik birde bebeğim küvezdeydi ufak bir sıkıntısı çıktı kalpla alakalı kalp ekage çekildi onun ödemesini yaptık kısacası toplamda 3.200₺ hastanede çıkışımış olmuş oldu
Milam_34 Tomvejerry şimdi 2600 sezeryan diye duydum ama ek ücretler olur mu bilmiyorum sizin ne kadardo 20 günde olsa geçen yıl oluyor
DnzDrn Rbeyz Hiç bilgim yok onları sormadım hiç daha 5.5 aylık olduğum için. Ama muaynede fln bn eşimle giriyorum hatta annem bile geldi karışmıyor doktor. Doğum için bilemiyorum yarın gidicem öğrenip size yazıcam burdan ☺️
Esra2026 asyaninanneyim ilk gittigimde 3 bin idi normal dogum epiduralli iki ay 4 bin olmus bu ayda 5 bine cikti ve vazgectim epiduralli yapmaktan ikinci cocuguda devlette yapacagim