Seher1213 çiğli araştırma , tepecik zaten Allah düşmanımı bile düşürmesin . riskli gebelik olduğu için acil durumda doktorum oraya yönlendirmişti . orda 3-4 kişinin yanında çıplak bırkaıyorlar insanı . çok utanç verici bi durum . ilk gebeliğimde de şuanda da sadaya gittim ve gidiyorum . özlem hanıma gidiyorum . çok mu memnunum hastaneden , aslında hiç değilim . aşırı arttı fiyatlar korkunç derecede , en uygun hastane burasıydı ama tahliller mesela çoğu hastaneden pahalı hale geldi . doğum sada da 6000 iken can’da 7200 . 6000 veren 7200 de verir diyorum ama doktorumdan memnunum . çok dikkatli ve işinde gerçekten iyi . soğuk bi kadın ama ben zaten pohpohlanmak isteyen biri değilim benim için canım cicim yapmaması sorun değil . zaten riskli bi gebeliğim var ve onun fütursuz hali (mizaç olarak) beni rahatlatıyor. . strese sokmuyor içinde bulunduğum durum . mesajlara en kısa zamanda kısa ve net dönüşler yapıyor . hastane pis falan diyen çok denk geldim burda da . ama ilk gebeliğimde erken doğu. riskim olduğu için çokça kez doğumhaneye gittim doğuruyorum diye diye 😂 her defasında etrafı kolaçan ettim pis hiçbişey görmedim . odam ve tuvalet banyo tertemizdi . hemşireler çok tatlı ve çok ilgiliydi . faiş fiyat artışı olmasa memnundum genel anlamda aslınd a