Merveonay asyaninanneyim valla kuzum ilk gebeliğimde gittiğim hastane ve doktora gidiyorum doğum paketi alıyorum 3 yıl önce 4500 falandı şimdi 8500 olmuş sade doğum da 5500 galiba aşırı artmış
Ulascemo2019 mirayveannesiii bende seni posta bekliyordum haber veririm diyince gün içinde kaç kere girdim baktım yoktun buraya nasipmiş
Merveonay kubraalis Ankara a life hospital canım ilk gebelik muayenenden doğum sonrası senin ve bebeğin ilk muayenelerine topuk kanına işitme testine kadar arada olan her türlü test ultrason doğum yatış bi gebelik boyunca ne gerekiyorsa her şey içinde oluyor Diyetisyene kadar
Murgul İlk başta sordum yakınımdaki özel hastanelere En az Doğum paketi 10bin Sadece doğum 9bin dediler. Özelde doğum hayal olarak kapattık o konuyu malesef.. Ocak zamlarıyla 15 bin olmuş paket diye duydum..
asyaninanneyim Murgul gerçekten inanılır gibi değil ya sanki ne yapıyorlar allah askına bu kadar pahalı istanbul mu sizin
Burcinirak Murgul bende yılbaşından önce sadece doğum 5 bin demişlerdi paket değildi ama şimdi kaç oldu ben doğurana kadar kaç olur bilemiyorum 🤦♀️🤦♀️
Despina Murgul aynen İstanbul da özel hastaneden paket fiyat aldım bebeğin ilk tahlilleri dahil normal doğum 12000 serzeryan 14000 TL oldu
Murgul asyaninanneyim yok canım ankara 1 günlük işleri var işte ne bilim yaa devlette insan muamelesi göremiyoruz özele bütçe yokk hayırlısı
iki_tospik_annesii asyaninanneyim Evet cnm çok iyi 👍 Yılbaşı öncesi kağıt imzalattım yaratlanmıyım diye
heleninannesi06 asyaninanneyim çok tabi ya iyice suyunu çıkardılar anlamıyorum zaten doğum sonu gelmeyen bir durum bedava bile olması gerekiyor 🤷
asyaninanneyim DLr33atly cokmus ya bizim ki 1000₺ artınca bana fazla gelmişti sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Kendineanne DLr33atly prenses doğuma Malatya’da 11 bin dediler o da indirimli haliymiş 😒 devlette sezaryen olurum napayım
RumeysaNur34 asyaninanneyim 15 500 bizim sabitlediğimiz fiyat 13.900 ama şöyle bir hesap yaptık kontrolü falan yaptığımız masraf kontrol derken 20 bini geçiyormuş canı sağolsun keşke her özelim fiyatı sabit olsa