Ctkmrv Selam bulunduğum şehirde özel hastanede doğumu isterseniz ebe isterseniz de doktor yaptırıyormuş. Daha önce sadece ebeye doğum yaptıran var mı? Farkı ne sizce. Ebe yeterli olur mu? Sizin hastanenizde böyle bi ayrım var mı?
Kbra240 Ctkmrv ben ebe ile yaptim cokta memnun kaldım sancı cekerken falan hep yanimdaydi masaj yapti bana hareketler yaptirdi dogumumu hizlandirdi resmen
Defne2018 Ctkmrv evet memnundum ebeden ama acemi bi ebeyse zorluk çekebilirsin canım Yada ilgisiz oluyolar bazen önceden gidip tanışma fırsatın varsa dene derim
Kbra240 Ctkmrv devlet hastanssi ama benim ebe tanidik di gebe okulindaki hocamdi benimle ozel olarak ilgilendi tekirdag cerkezkoy
Ctkmrv Defne2018 aynen ben de o yüzden çekiniyorum. Bi de daha önce doğum yaptırdıklarına ulaşmak mı lazım . Memnun kalıp kalmamalarına göre ölçü olur aslında
Defne2018 Ctkmrv daha öncekilere ulaşmanız zor olur ben bilmiyordum zaten nasıl bi yerde dogum yapıcağımı acemiydim ama ebe ilgili biriydi siz dogumhaneyi görmek isterim derseniz gösterirler bwlki