Mechull Merhabalar. Doğumu özel hastanede ,kontrolleri de devlette yapmayi düşünüyorum. Bu şekilde yapılır mi , herhangi bir sorun olur mu ve yapan arkadaşlar var mı aranızda?
minikkelebegimmmmmm Mechull siz bilirsiniz ama en kötü son 1-2 ay doğum yapacağınız özel hastaneye gitmeye başlayın.
gldn065807 Mechull bende kontrollerimi devlette doğumu özelde yapicam şuan 29 haftamdayim ama ben bu hafta gidicem doğum yapicagim hastaneye zaten doktorumu bildiğim icjn aslında sıkıntı değil ama yinede onada takip olmak lazım diye düşünüyorum devletteki doktorumda gitmem gerektiğini söyledi
Mechull Kontrollerimi 9. Aya kadar Devlet Hastanesi’nde yaptırıp Daha sonra doğum için de özel bir hastaneye gitmeyi düşünüyorum. Ama sakıncaları nedir bilemedim.
Fulyaaa1 Mechull yani şöyle kabul ederler o yönden sorun olmaz ama bende hem devlet hem özele gidiyorum arada özele gidiyorum doktoru tanıyorum o beni tanıyor böyle olsa daha iyi olur sizin için bilmediğiniz bir ortama girmek zorlar bence
Mechull Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Dediğiniz gibi doğumdan daha öncesinden gidip tanışmak çok daha rahat olur.