Busra2013 Kızlar 32+2 haftadayım pazartwsı kontrolum vardı hersey cok ıyıydı ama 2 gudnur bebek hareketı yok com cok hafıf kayıyo cok zor hıssedıom saga sola uzanınca toplanıo agrıo yon degısınce gecıo ama sert olunca nefesımı kesıo normalmı bu
Liyuzamom Busra2013 bebek hareketlerinde azalma normal kabul edilmez canım bence bi doktora git baktır için rahatlar bi şey yoksa bile
NBA Busra2013 dün bende aynı şikayetle gittim 31 haftalık oldum buğün iki saatte bir karanlık bir odada uzanmamı ve bebeğin hareketlerini saymamı söyledi 10 hareket yapması gerekiyormuş ayaktayken hissetmiyormuşuz çok yoruluncada sizin bebek dönmüş mü benim daha dönmemiş 36 haftaya kadar dönmezse sezaryen dedi 🤷🏻♀️ Ve kaç kilo sizin şuan bebeğiniz
Nilufar_1996 Karında sertleşme kasılma yani oluyor benim de ara ara ağrıyor bazen evet ama hareketinde azalma yok.
Busra2013 Nilufar_1996 benım hareketledı cok ıyıydı pazartwsı kontrolde nefesımı tutum yuzunu gormek ıcın doktor nefes tut dursun dedı kontrolden cıktım kadın bakterılere karsı bı ası vurdu bana somra alısverıse cıktım bebek alısverısıne cok gezdım dolandım kaynanada sınır ettı ondnmı bole yavasladı anlaamdım
Nilufar_1996 Busra2013 Hı anladım aşıdan da olabilir. Dinleniyor da olabilir bazı günler sakın oluyorlar ya. Hem çok yorgun olunca ayakta fazla kalınca da sakın oluyor benimkisi ama gece uyanıyor ben uzaninca başlıyor kıvrılmaya
Busra2013 Nilufar_1996 benımde dun esıme yazıodum sertlesıo hareket etmıo acıle gıdelım vs aksam babası geldı elını karnımda koydu hareket ettı esım dıo ne yalan soluon cocuk durmuo doguruoö desen ınanmam dıo babasına bızı yalncı cıkartı bugun yıne hareketsız bakalım aksam napck
Busra2013 Nur_banu1 mesela duz uzanınca sırt ustu nısı yok ama sola uzandıgımda bırden toplanıo oraya donene kdr geberıom donunce gerı yumusuo
Mehmet_Elif06 Dünde aynısı bana oldu resmen karnım taş kesildi 31 haftalık bu arada sağdan soldan bir saate yakın agrı girdi karnımın sonra duşa girdim yumuşadı ama agrı devam etti
Busra2013 Mehmet_Elif06 benım agrı hemen gecıo yumusayınca ama mıdemın hemen altında mesela suan dokundugumda kemık elıme gelıo nefesım daralıo
Busra2013 Mehmet_Elif06 bebek en son dogum pozısyonundaydı ve cok hareketlıydı ama doktordan cıkrım durdu hareketlerı mesela suan kasıklarda pıt pıt vuruo hobek delıgının yanlarında gendını gere gere yer degısıp sanko
Mehmet_Elif06 Benimkinde dönmüş hatta ben yine ters sandım kasıklarımda Mısır patlaması gibi ayakları orda DİE tahmin ediyordum demeli hıçkırıkmış
Busra2013 Mehmet_Elif06 bılmıyorum valla nefesımı kesıo mıdemın hemen altında sert bısı var neresı bılmıom