rukenaslan Kızlar 28. Haftada kan uyuşmazlığı testi yapılıyormuş bu test mesela eşinin pozitif senin negatif olunca mı yapılıyor, bizim ikimizinki de pozitif yine de gerek görüyorlar mı?
Eslimysr95 rukenaslan benim de eşimle aramda kan uyuşmazlığı var doktoruma hatırlatıyorum ama şu haftada veya bu haftada diye bir şey söylemiyor 2. Gebeliğimde veya doğumunda iğne gerekli diyor sadece nikah işlemlerinde kan uyuşmazlığı anlaşılıyor eşim pozitif ben negatifim. Senden neden böyle bir şey istenmiş anlam veremedim burda çoğu kişi 28. Haftasında iğnesini vuruluyor kan uyuşmazlığının belki ondandır.
Yzaman rukenaslan sizden istemezler test sadece kan uyuşmazlığı olanlardan istiyorlar dediğiniz gibi sadece kadın negatif erkek pozitif olunca yani
kuzeyinannesiiiii rukenaslan testi yapılmıyor ki ben öyle biliyorum yani benim 28.hafta ignem var vurulcam doktoruma her kontrolde hatırlatıyorum tamam diyo en son gecen gün gittim 26. haftada aylık kontrolüne gel 28.de igne icin gelirsin dedi ben negatifim o yüzden uyuşmazlık var anne adayı pozitif olunca uyusmazlık olmuyo negatif olursa var
Merme rukenaslan anne negatif baba pozitif oldugu zaman kan uyusmazlıgı oluyor iğnesi de sadece bu durumda olanlarz vuruluyor
rukenaslan Eslimysr95 canım benden istenmedi aslında ben sadece herkeste oluyor sanıyordum uyuşmazlık olanlarda oluyormuş 🙏🏻
ecemnas88 Biraz önce geldim doktorumdan 28+2 deyim eşim negatif ben pozitifim doktoruma sordum sen negatif değilsen yapmamıza gerek yok dedi