papisinannesi Merhabalr. 1 haftadır kanamam var ilaç falan durdu şimdi eşi aşağıdaymş bunun sebebi ne olabilir benim gibi olan var mı?
Muhammedamine papisinannesi plesantanın rahim ağzında olma durumu dinlenip ilaçlarınızı kullanırsanız Rabbimin izniylede yukarı çıkabilir tabi doktorunuzun tavsiyesine uyarsanız
HandanOsman Benimde aşağıda denildi ama kanamam olmamıştı. Ayağa çok kalkmayın dinlenin inşaAllah çıkar yukarıya💕
masisi Bana 12 haftada aşağıda demişti ilişkiye girmeyin demişti(sıkıntı olur mu dedim doktor düzelmezse normal doğum yapamazsın ama bu haftalarda aşağıda olması normal zamanla toplar yukarı demişti) , 16 haftada tekrar gittik düzelme vardı , ilişki yasağını kaldırdı sorun yok şimdilik, sıkma canını düzelir inşallah 🙏
Esrabz Benimde ayni 13. Haftamda kanama olmuştu plesanta aşağıdaydi. Progestan kullandim 3 hafta sonra plesanta yukarı çıkmıştı. Endişe etmeyin oluyo böyle durumlar
Elifsena Benimde aşağıdaydı kanamam olmuştu ilaçlarımı kullandım bol bol dinlendim şu an 24 haftalığım ve herşey yoluna girdi çok şükür düzelir inşallah merak etmeyin