Nadia_ Kızlar reglime 7 gün var bugün genel kontrol amaçlı kan verdim beta hcg bakılmasını da söylemiştim şimdi e nabızdan sonuçlara baktığımda beta hcg olarak bir başlık, sonuç görünmüyor. Acaba ismi farklı görünüyor olabilir mi.
Happymami Nadia_ Beta diye gösteriyor doktorun sistemine daha erken düşüyor e nabıza da 1-2 saat geç düşüyor🌸
Deletedmom_7 Nadia_ e nabızin sistemine geç düşüyor beta. Hatta diğer tahliller de. O yüzden gittiğiniz hastanenin sonuç sitesine bakın eğer barkod numaranız varsa.
Zeynepp_ Nadia_ sonucun çıkmamış ki o tahlil 2021 yılı yazıyor ondan hem hamilelik testi beta hcg diye yazıyor e nabizda bu farklı bisi
Imasleeper Hilalgc Aseltos9 ahahahhha kızlar 😂 hastane değiştirdiğim için ikinci yapılan test bu 4.ayımda olan test yani ondan yüksek 😂😂 ay nasıl güldümm😂😂
Aseltos9 Imasleeper birde özelde yaptırdıysanız arayıp öğrenebilirsiniz devlette yaptırdıysanızda hastanenin laboratuvar sitesine bakabilirsiniz e nabıza geç düşüyor
annesinin_beybisi Nadia_ hemen çıkmıyor canım test adı yaziyor ama sonuç yarın ogleden sonra veya öbür gün e nabiza geçer
Nadia_ Aseltos9 olabilir ben karışık anlatmış olabilirim 😂yani 7 gün kaldığı için genel bi kontrol olayım hemde hcg baktırayım diye gittim 😂😂
Imasleeper Nadia_ buda anasağlıkta yaptırdığım. Birde ana sağlıkta ertesi gün öğlen çıkıyor sonuç haberiniz olsun:)