mirayveannesiii Mervehorata92 Sadece kapı süsü içinde benim gittiğim hastanede oda tül yani dkslsmdnjaj
Gmzplt23 Mervehorata92 benim gittiğim hastane üç paket yapmış standartta hiçbirşey yok sadece doğum vip oda süsleme var king de oda süsleme eş ile başbaşa yemek duş masaj hizmeti vs var
Eda115354 Mervehorata92 hastaneye göre değişiyo benim doğum yaptığımda fiyata dahil önceden varmış korona olunca felen olmasın diye kaldırmışlar süslemeyi de. Ama fiyattan düşmemişler 😅
Bernako Mervehorata92 Hastaneden hastaneye değişen bir durum benim gittiğim hastanede fotoğraf çekimi oda süslemesi kapı süsü bebek yatak başlığı süslemesi hepsi içerisine dahil
prensessannesi22 Hayır tabikii, onlar bizden para nasıl kopartırız ’ın peşinde. Özel hastanede bir tek nefes bedava utanmasalar onuda alıcaklar 😄
Askpare prensessannesi22 işte bu yüzden devlette muane oluorm doğumuda devlette ypcm ordakide doktor sonuçta farklı bir yöntem uygulamıyor
OzlmYgt Genel olarak fotoğraf çekimi albüm ve süsleme yapıyolar doğum ücretinin içerisinde oluyor hastane araştırırken görüştüğüm bütün hastanelerde bu şekildeydi 😊 şuan kendi hastanemde synı şekilde çekim albüm süsleme
Eslem_1 OzlmYgt kendileri organize ediyorsa iyi valla yoksa ben uğraşıp da yaptırmam herhalde 😀 nedense böyle şeyleri gereksiz buluyorum sonra atılacak hepsi zaten fuzuli
Mervehorata92 OzlmYgt bende sayfasında gordum varmıs resım cekende ayrı mı paket halinde e mı bılmıyorum soracagım 😄
Mervehorata92 Eslem_1 başta bende istemiyordum ama gordukçe heves ettım😄 ılk hamılelığm bırde ondan herhalde
kubraakull Hayır tabi ki bunu hiç bir hastane yapmıyor bütün hazırlıkları siz veya yakınlarınız yapıyor hatta bazı hastaneler buna bile izin vermiyor
Mervehorata92 kubraakull hastaneye bak bırde ızın vermıyorlar he kavgalık tam 😆 kendınız yapmıyorsunuz yapana mani olmayın derım 😂
Eslem_1 Mervehorata92 benim de ilk Hamileliğim ama yine de hevesim yok zamanla fikrim değişir mi bilmiyorum tabi ama
Mervehorata92 Eslem_1 değişiyo ınsan oyke gorunce sureklı oda suslemem de kapı suslerım dıye dusunuyorum 😄
Mervehorata92 Gmzplt23 ooo bayağı yukseğe çıkarmışlar bunu dusunen hastane iyi para kazanmayı ıyı bılıyor 😄 kım bılır ne kadardır
Gmzplt23 Mervehorata92 standart 5500 vip 6500 king 7000 di ocaktan önce ben erken anlaştım şimdi ne oldu bilmiyorum 😬