Aysun Basak24 bebekonfordan aldım bende beşiğimizi geçen hafta geldi resimdekinin birebir aynısı geliyor çok beğendim ☺
MiracAlpinveUmutunAnnesi Tercihe bagli ben anneyanı olandan aldim 5 yasa kadar uygun sepet besik sanirim 9 ay kullanabiliyo sonra yeniden alirim diyosanız sepet tercih edebilirsiniz
MiracAlpinveUmutunAnnesi Basak24 evet instagramdan bilgilerini aldım iletisime geçtim siparis verecegimi soyledim internet sitesinden siparis verdim
MiracAlpinveUmutunAnnesi Minanin_Annesi 5 yaşa kadar kullanabiliyosun benim aldigim birde 2 yada 3 yaşa kadar kullanılabilen var
Merve240317 Bende anne yanı için sepet beşiğini tercih ettim. Odasını ayrıca yaptık zaten yani büyüyen beşik var eğer sizde anne yanı olsun diyorsanız ben sepet olanı aldım çokta güzel hafif tekerlekli taşıması çok kolay ve şık.
Merve240317 Minanin_Annesi Ds-01 canım 319 tl . Görseldeki ile aynı geldi birde ben hastane odası için filan fiyonk yaptırdım o kadar şirin oldu ki ister yatak odanda ister salona al benim diğeri büyüyen beşik çünkü odasındaki orda hemen yatamıcak diye bundanda aldık çok memnun kaldık