donmezzderya Liyuzamom kız nst de değiiiil normal kontrol oluyor ya ultra da bakıyor cihazda o işlem yapamıyormuş doktorumun bakamadım siyah beyaz gösteriyor öyle 😂 sadece detaylı ultrason da gördüm oda küçüktü
Liyuzamom donmezzderya haa pardon canım 😅 bende göremedim hiç detaylıda yaptırmadım az kaldı bakalım nasıl bi şey geliyor 😅😅🤣
SusamTanecigi donmezzderya belki 35 e kadar falan risk yoksa iki hafta diyebilir sonrasında haftalık yapabilir benim ki klinik ama benim pimpirikli olmamdan kaynaklı sık muayenelerim
Nurcin donmezzderya ahahag ay bacım boşver boşuna masraf :))) otur oturduğun yerde :)))) Sancı olsa duramazsin 🤪🤪🤪
Nurcin donmezzderya alet var kemerle bağlıyorlar beline. Oda içerde sancı var mı diye ölçüyor.. 25 30 dk aynı pozisyonda boş boş bekliyorsun…
donmezzderya Liyuzamom evet bazen diyorum rica etsem mi nerde görürüm 5 dakka olda yüzünü 😂😂 peritanoloji ye yönlendirse oda para ister amaaan merak işte 😂
donmezzderya RumeysaNur34 hep o civarlarda sanırım 36 yazıyordu nette ama 32 de diyen var hep farklı bakalım neler olcak 😅
Gul27- donmezzderya ben ılk 32 de girdim canım 33 de gırılıyor. Şuan 34+5 haftalıgım yarın kontrolun var artık hep nstye gırcem kı senıdw oyke ıkı haftada bır cagırıyor daha sonralarda haftada bır gıdılıyor son haftalara dogrun
Superisi_34 Benim doktorum Her gittiğimde renkli gösteriyor o yüzden şanslıyım sanırım 😊 Buda 30. Hafta resmi https://imgyukle.com/i/oXdMC8 bundan sonra 2 haftada bir göreyim seni dedi şuan 31+5 33 gibi giderim heralde bende
donmezzderya Superisi_34 ahah maşllah şanslısın gerçekten de be güzel görüyorsun ya 😊 sağlıkla gelsin bebişin