donmezzderya Zeyyyn beytede 36 dan sonra yazıyor niye öyle geçki sonuçta belki sancı açıklık var değilmi sorcam gittiğimde ama bir burdan yazayım dedim
SayeMom donmezzderya yok her hafta gıdıyorum bebeğimin kilosu biraz az gelişimde gerilik var mı yok mu olacak mı diye doguma kadar her hafta
donmezzderya SayeMom anladım 2 haftada bir dedi önceden doktorum bakalım bende merak ediyorum bebek ne durumda 1 ay çok uzun gerçekten son zamanlarda 32 yim şuan
oguzweannesi donmezzderya bende bu hafta başladı doktor 30. Haftamdayım düzensiz olarak çıktı sancı sorun yok dedi
donmezzderya oguzweannesi hadi ya bende gittiğimde bağlar inaşllah merak ediyorum nasıl bebek filan kafamda sorular oldu
1408 donmezzderya daha değil 32 de gittim en son 36 37 de tekrar gel dedi haftaya gidicem o zaman düşecek galiba
Momtobe11 donmezzderya 28 de bakmaya başlıyo benim doktorum o da galiba biraz erken bilemedim ben daha hiç girmedim bidahaki kontrolümde gircem
oguzweannesi donmezzderya bir sorun yokturdur inşallah kasılmalarınız sancınız mi var nst neden istiyosunuz
donmezzderya 1408 ay yine 1 ay mı verdi çok uzun ya ben artık düşsün kontroller istiyorum merak ediyorum hem bazen bişeyler oluyor ağrılar filan
1408 donmezzderya sormayın benim de ağrılarım oluyor sancım vs ara ara bekliyorum inşallah olucak bir şeyler 30 günüm kaldı
donmezzderya oguzweannesi yok sıkıntı ama 1 ay çok uzun geldi artık merak ediyorum bide sağ kaburgamda acı var normal o ama işte nasıl bişey merak ettim kacıncı haftada ondan yazdım