1Hanzadehanim cihandurumerve evet fiyat konusunda anlaştık. Şunu da belirteyim her kamu çalışanına olmayabilir hastaneyi arayarak bence bilgi alabilirsiniz. X belediyeyle anlaşması var y ile yok mesela gibi .Netleşirseniz içiniz de rahat eder em azından
ebr88 Pembekurdele Merhaba doktorunuz ilgilimi muayene aceleye geliyor mu ve normali destekliyormu gitmeyı dusunuyorum :)
Pembekurdele ebr88 Muayenesi güzel geçiyor tüm sorularina iyi sekilde cevap veriyor sezeryanı gerekli gördükçe yapiyor korkusu olanlari normal doğruma ikna etmeye çalışıyor. 🙏🏻♥️
Pembekurdele ebr88 kendi telefon numarasini vermiyorlar ben genelde instagram hesabi üzerinden acil sorum olursa yazışıyorum ordan cevap veriyor.
htckc Kbrasd Şuana kadar 3 kez gittim.. şimdilik bir memnuniyetsizligim olmadı.. Zeynep hanım da bence çok tatlı bir doktor bence deneyebilirsiniz.. umarım memnun kalırsınız ☺️
htckc Elvan34 Çocuğu bilmiyorum ama ben eşimle gitmiştim ilk başta yalnız aldı beni ama sonra eşimi de aldı bebeği gösterdi kalp atışını dinletti falan