SevimTekin İzmir de memnun kaldığınız, içinizi rahatlatan bildiğiniz önerebileceğiniz doktor var mı? Lütfen önerir misiniz?
Nihan_35 SevimTekin konak karataş hastanesi Aysel zabıt siddetle tavsiye ediyorum hem içinizi rahatlatıyo hemde güler yüz ve konuşkan biri sıkılmadan tüm sorularınıza cvp veriyo🤗
Fatmakacamak Buca-şirinyer’de Tahir Özgüder var ona gidiyorum ben gayet memnunum hem içini rahatlatıyor hem güven veriyor gerçekten 🥰
Betulberrak Fatmakacamak sezeryan mi dusunuyorsunuz .normale bakışı nasil doktorunuzun. Bazi ozel doktorlar plansiz olacagi icin normale yonlendirmiyorda
gulsererkan Bende can hastanesi Cenk Mustafa Güven e gidiyorum, çok ciddi bir doktor ama soruların hicbirisini yanıtsız bırakmıyor. Ve gayet net açıklamaları. Geçen hafta covid için hastanede yatmıştım ve sürekli iletişim halindeydik. Tavsiye ederim
Busranurtopal Egepol Hastanesi Bülent Turgut Ay. Çok iyi bir doktor. Beni psikolojik olarak çok rahatlatıyor, çok ilgili. Sanki her kontrolde detaylı ultrason gibi tek tek her şeyi anlatır.
Meymiss Özel İzmir hastanesinde Müjgan Ertürk. Tecrübeli çok güler yüzlü ilgili bir doktor, çok seviyorum.