Tazeanne2408 Kızlar 21 haftalık hamileyim artık alışveriş yapacağım yavaş yavaş bebek bezinden ,biberona bütün gereçleri hangi marka aldınız paylaşalım , merakta olanlara da faydalı olur 💕
Deletedmom_33 Tazeanne2408 Bez baby turco ve goon, biberon wee baby ve Philips avent(hediye), şampuan Dalin ve üni baby, pişik kremi Bepanthol, diğer bakım ürünleri Dalin. Çamaşırlar için duru grsnul sabun. Yumuşatıcı kullanmayacağım
SayeMom Tazeanne2408 Bez baby turco zeytinyağlı olanı Islak mendil prima pampers pure Emzikler oioi philips avent wee baby Biberon 1 tane chicco Pişik kremi şampuan mustela Bebe yağı dalin Çamaşır deterjan yumuşatıcı leke çıkarıcı organik green clean Beşik yoyko 8in 1 yatağı yataş twiny Giysiler çoğunluk ebebek, bornozu h&m nevresim h&m Özdilek battaniye tulumlar civil
Ezgiduru Tazeanne2408 bez islak mendil sleepy, emzik biberon avent, sampuan pisik kremi bakim yağı mustela. Camasir deterjani dalın
Mervepera Tazeanne2408 biberon philips avent ateş ölçer braun emzik yine philips ultra soft pisik kremi sudocrem ile bebenthol aldim deterjan uni alicam sanırım diğerlerinden emin değilim şuan bez molfix sleepy yada prima molfix vs avantajı dukkanimizda var prima yok bi hala karar veremedim 🤦♀️
mlksnl Kıyafetlerini lcw, e bebek, babymall den falan aldım. Deterjan ve emzik biberon temizleyici siveno. Bez ve ıslak mendil sleppy natural. Biberon lansinoh, emzik Philips avent. Şampuan mustela.