pamugumveben Kızlar merhaba 17+4günlük gebeyim dün test yaptırdık idrarimda enfeksiyon varms fakat doktoruma yarın gidebilcem gecmesi için neler yapabilirim bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
umranozby pamugumveben doktor ilaç verecektir canım durumuna göre bolca su içmek gerekiyor sıkça iç çamaşırını degistirmeni tavsiye ederim ıslak yada nemli kalmamalısınız
Hatunnn pamugumveben bnde cok muzdaribim, oncelikle idrar tahlili yaptirdiysaniz mutlaka kultur de yaptirmanizi oneririm. Gunde 4 lt kadar su iciyorum ve 1 limon skiyorum suya. Birde kirmizi biber yiyorum. Yaban mersini de cok iyi geliyormus diye okudum ama denemedim canm cok gecmis olsun
Hgemr pamugumveben benim de hamileliğimin başından beri tekrar edip duruyor maalesef. Bol su içmenizi,sık çamaşır değiştirmenizi tavsiye ederim.Ben en son sirkeli su denedim. Sabah aldım idrar sonucumu, lökosit epey düşmüş.
pamugumveben Hatunnn cok gecmiş olsun canım sanada yarın gidicem bakalım inş kolayca atlatabılırz denicem yazdıklarını
Brcntyfr pamugumveben limonlu su bende cok faydali oldu yanma hissini gideriyo. Bide sirkeli su 1 lt suya yarim cay bardagi pet siseye koydum lavobada onunla yaptim temizligi. Ilac ta kullandim tabiki.