ilknurbzkrtt-58 Gerçekten kafayı yicem bu ne demek oluyor anlamıyorum 07.01.2022 tarihinde kan verdim 2.0 çıktı . 13.01.2022 tarihinde bir daha kan verdim 2.0 çıktı . Adet günüm 21 Ocak acaba daha var diye mi çıkmıyor kan testlerinde yardımcı olabilecek var mı ?
Deletedmom_7 ilknurbzkrtt-58 geç döllenme olmuş olabilir normal. Adetiniz geciksin testi tekrarlayın.
annesinin_beybisi ilknurbzkrtt-58 gebe değilsin canım gebe olsan yükselirdi. 2.0 çoğu kiside çıkıyor bazilarinda 1.20 çıkıyor hamile olmasan bile
CansuDRY ilknurbzkrtt-58 Adet gününüze daha çok var. Neden kan veriyorsunuz ki? 3-4 gün kala olsa hadi neyse diyeceğim ama. Boşuna stres yapıyorsunuz.
ilknurbzkrtt-58 Zuzu04 idrar testleri de negatif kan verdim o belirttiğim tarihlerde fakat kasık ağrım var hafiften ve ilk kez ilişkide sağ kasığımda batma hissettim sonra bidaha kan vermek için bugün gittim değer yine 2.0 şuan adet tarihime de var daha
Sultan_4242 ilknurbzkrtt-58 daha erken bence günün geçsin sonra baktır benimde 5 günüm geçti hala negatif bekle sende istersen
Deletedmom_7 ilknurbzkrtt-58 bu sonuca göre negatif. Ama adetiniz daha geçmediğinden günü bile gelmediğinden bu sonucu ciddiye almayın. Geç döllenmede beta hcg değeri geç yükselir adet gecikmesinden sonra yükselmeye başlar
Zeynepp_ İyide daha adet gününe kac gün var neden erken test yapıyorsun ki bekle günün geçerse öyle yap böyle stres yasamaktansa
Zeynepp_ ilknurbzkrtt-58 böyle ama kendini daha iyi strese sokarsın sakinlikle gününü bekle geçerse oyle yap Rabbım bidaha yaşatmasın
Deletedmom_7 ilknurbzkrtt-58 benim de bir düşüğüm var bugünle 6 gün geçti ben hala yapmadım. Ne kadar geç yaparsak beta o kadar iyi çıkıyor. Sonradan yok beta arttı mı aman kese oluştu mu yok kalp atışı duyulmadı kese var bebek yok stresine girmek istemediğimden ay sonunu beklemeyi tercih ettim. Zaten yine düşük olursa olacağın önüne geçemem malesef geçen ay geçemedim çünkü o kadar gittiğim halde.
Babys61 Deletedmom_7 bende geç kan vermeyi düşünüyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum ama siz ne zaman gitmeyi düşünüyorsunuz peki
Deletedmom_7 Babys61 ay sonunda gideceğim ben. Varsa o zaman gayet net çıkar. İlk gebeligimde çok uğraştım ben. Her seferinde gittim kan verdim beta artmasını bekle bekle. Strese girdim ultrasona giriyorum bakıyorum her seferinde göründü mu görünmedi mi stresi geçen ayki yorgunluğumdan dolayı bu ay da başa sarmak istemiyorum bence doğru yapıyoruz. Belki adet gecikmesi yaşıyoruz bilmiyoruz. O yüzden bekleyeceğim geciksin iyice. Testlerde net çıksın
Deletedmom_7 Babys61 hamileysek bile 7 haftalıkta ultrasonda görünüyor kese.. Erken gidince iki günde bir beta hcg yapmaktan başka bir şey yapmıyor doktorlar
Babys61 Deletedmom_7 inşallah çok güzel sonuçlar alırız aynı stresler yaşanmadan Allah gönlünüze göre versin 🌸☺️
ilknurbzkrtt-58 Deletedmom_7 çok çok doğru diyorsun ama işte bi taktım mı taktım bu aralar sebepsizce strese giriyorum aslında aşırı haklısın takmamak strese girmemek gerekiyor bundan sonra öyle yapacağım teşekkürler yorumun İçin 🙏🏻
Deletedmom_7 ilknurbzkrtt-58 ne demek rica ederim. Evet insan merakina yenik düşüyor öğrenmek istiyor da yaşadığım tecrübe bana şunu öğretti erken de öğrensen bir şey değişmiyor değişmediği gibi strese giriyorsun o yüzden hiç gerek yok annem kardeşimi 1.5 aylıkken öğrenmişti o da çok geç kalmış 😂 ama diyor gittiğimde ultrasonda çocuğu da gördüm kalp atışını da duydum. Hiç ugrasmamis.