Isilay83 Kafayı yemek üzereyim, yardım edermisiniz :( her belirti aynı 5 gün kaldı reglime ama test yapmaktan korkuyorum ilk bebişimi kaybettim :(
Zehragniken Isilay83 valla hiçbir belirti yoktu bende adet günü öğrendim. Öğrendikten Bi kaç kaç sonra goguslerim acımaya başladı uçları hassaslasti kararmaya başladı. Şimdi 2 aylık oldum biraz mide bulantilari başladı. Sende ki belirtiler ne canım
Ekilemradahuc Isilay83 bence adetini bekle testi yapma adetinden birkaç gün sonra yap sabret erken yaptığında çıkmazsa üzülürsün İnşallah hamiledirsin Rabbim kucağını boş bırakmasın☺️
Derininannesi_ Isilay83 sürekli kafayı yastıga koyunca uyuyan ben ¾ gün uyuyamadım o an anladım hamileyim test yaptım pozitif cıktı belirtiler adetle aynı oldugu için cok anlaşılmıyor ama değişiklik varsa vücudunda yada psikolojinde o zaman anlıyosun. Eğer istiyosan inşallah hamilesindir canım sıkı sıkı tutunsun bebeğin sana
Sevilayozdemir Isilay83 aşırı göğüs hassasiyetim vardı ama 5 gün önce varmiydi hatırlamıyorum. Hafif yemek kokuları biraz rahatsız ediyordu. Sonrasında adetim geçmişti 2 gün test yaptım çift çizgiydi. Şuan 5+3 inşallah vardır rabbim saglikla evlat nasip etsin canım
Isilay83 Zehragniken Sık idrara çıkıyorum aşırı derecede, göğüslerim şiş ve uçları sızlıyo. Kasıklarımda batma vardı ve düne kadar tek bit tarafım agrıyodu ama bugun normal regl sancısı gibi sancım var kasıklarımın ortasında bilmiyorum ve 3 sabahtır midem çok ekşiyor çıldırmak üzereyim :(
Zehragniken Isilay83 canım o zaman adet gününü bekle de öyle yap testi. Rabbım kucağını boş bırakmasın isteyen kim var Allah en kısa zaman da hayırlı evlat nasip etsin insallahhh
Elisa_9490 Çok hassas olmuştum her şeye aglayasim geliyordu, uyku halindeydim surekli, göğüslerim hassaslasmisti uçları agriyirdi
annesinin_beybisi Isilay83 ben sırt ağrısı ve adete 1 hafta kala yerlesme kanamasından suphelenmistim
Ozge Isilay83 benim adet 2gün gecikince evde bir test kalmıştı onu yaptım. Ertesi gün de kan verdim. Doktor hayırlı olsun dedi ama hiç belirtim yoktu. Sata göre 4+3te öğrendim belirtiler 5.haftadan sonra ortaya çıktı.
Isilay83 ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HEPİNİZE ALLAH RAZI OLSUN ♥️ AMİN İNŞALLAH RABBİM NERDE İSTEYEN VARSA NASİP ETSİN 🥺
Bernadenizserkan Isilay83 Korkacak birşey yok bende kaybettim ama kanımda pıhtılaşma olduğu için hemen yaptım iğneye başlamam gerekiyordu çünkü ve suan 5 haftalık olduk rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Ozge Bernadenizserkan kasık ağrısı, göğüs ağrısı göğüslerin sertleşmesi, azıcık yürümede belime ağrılar girmesi falan. Bir de normalinden çok vajinal akıntım oldu öğrenmeden önce.
Kahveli Isilay83 Yarın sabah yataktan kalkmadan dil altından ateşini ölç 37 ve üstü cıkarsa %70 hamilesindir😄
Kahveli Isilay83 Ben oyle anlamıştım. Sabahları olcerdim ben hep kendimi hep 36.03 çıkardı regl olacağım gün 37.03 çıktı. dedim o zaman ben kesin hamileyim sonuç pozitifti. Zaten internetten arastirirsan da doğrudur bu bilgi.
ElifKarata Isilay83 ilk gebeliğim içime doğmuştu adetim geçmeden anladım .suan kızım 3 buçuk yaşında ve yine hamileyim bunu da rüyamda gördüm rüyamda deve yavrusu gördüm süt veriyordum rüya tabirlerinden baktım rüyayı gören kişinin asaletli bir erkek çocuğuna hamile olduğu anlamına geliyor yazıyordu gittim test aldım hamileymişim 😅😇😂😅😅şaka gibi iki gebeliğimde de rabbm hissettirdi yarına randevu aldım bakalm ilk kez gidicem daha çok yeni onun dışında belirti olarak bende hiç bir belirti olmamıştı adet geçikmesi oldu sadece