EAY Bugün kan verdim ve hamile olduğumu öğrendim doktor folik asit verdi siz hangilerini kullandınız öneri var mı
ikramomm EAY folidoce kullanıyorum ama tabi artık son kutum ocean mummy başlicam o daha içindekiler olarak zengin
Zeynepp_ EAY ben hamileliği düşündüğüm zaman doktora gitmiştim bana regenesis max verdi hala onu kullanıyorum icinde çoğu vitaminler var netten araştır bak istersen hayırlısı olsun bu arada Rabbım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🌺
Zeynepp_ Karliozlem biz temmuzda bebek düşündük doktora gittim verdi kullanmaya başladım ozmandan beri iste
Meryemtolga EAY benim planli gebelik oldugu icin evlenmeden bir ay once folbille baslamistim hamile kaldiktan sonra doktorum degistirmedi devam et ona dedi 12. Haftada biraktirdi magnezyuma gecmistik.
Hunilininbirii Hamile kalmadan 3 ay önce folbiol kullanmaya başlamıştım hamile kalınca doktor elenatal 2 verdi içinde çoğu vitamin var
Ysgl26 EAY evet ben akşam yemek arasında içiyodum çorbamı içiyorum ilaçı içiyorum sonra yemeğe devam :)
Ysgl26 EAY ya kıyamam insan çok heyecanlanıyo dimi :) ben de eve gelince aa şunu sorcaktım bunu sorcaktım diye aklıma geliyo hep :)
Askiletotomsu Ysgl26 bende neler soracaktım telefona kaydetmiştim bide Bebeği görünce hiç bişey sormadan çıkmışım 🤦🤦🤦
Askiletotomsu EAY bana vinalac verdi bir doktor aldım kullanıyorum Geçende diğer doktor folidoce yazdı vinalac multivitamin+folik asit Vinalac bitince folidoceyi kullanmaya baslayacagim