[silindi] _elifmehmet_ cok iyi yaptınız normalde bir kurtaj bile olunsa isteniliyor. Bundan sonrasi sizler icin daha rahat
_elifmehmet_ [silindi] Ben son gebeliğimde pıhtılasmam olmadigi halde önlem amaçlı kansulandirici igne ve hap kullandim ilk defa kesenin icinde yolk kesesini gorduk ama bebek yine olusmadi vardir rabbimin bi bildigi ben nedenini bilmedigim icin bu kadar yipraniyorum
[silindi] _elifmehmet_ bende uc yildir ayni sorunu yaşıyorum. Sizleri cok iyi anliyorum cok zor bi surec her ay ayri bi drama oluyor resmen. Vardir Rabbimin bir bildigi. Veren Rabbim alan Rabbim doğru zamani bekliycez
Tugbak91 _elifmehmet_ Kese gördükten sonra bebek nasıl oluşmuyor kanama vs birşey oluyor mu Elif hanım. İnşallah Rabbim en güzel zamanda nasip etsin
_elifmehmet_ [silindi] doktorum daha detayli genetik testler var ankaraya git dedi hepsini yaptir bu alanda uzman doktorlar var dedi daha yeni dusuk yaptim yaza dogru burda alaninda uzman bi doktor var ona gidicem o akupunktur falanda yapiyo
Tugbak91 _elifmehmet_ Merhaba ben Zeynep kamil hastanesinde çektirdim çok korkuyordum ama hiç acımadı tüp bebek tedavisine başlamıştım tüpleri görmek istediler çektirdim
_elifmehmet_ Tugbak91 acısını düsunmuyorum artik aciya dayanikliyim o kadar dusuk ve kurtajdan sonra tek derdim sorun neyse onu bulabileyim ve tedavisini olup evlat sahibi olabileyim
_elifmehmet_ Tugbak91 yolk kesesini gorunce bizde umitlenmistik bu sefer bebek oluscak galiba diye ama olmadi doktorda anlam veremedi ama baaina gelen cok kisi var
Tugbak91 Bende 5 hafta 6 günlük hamileyim haftaya salı kalp atışı için çağırdı kanamam falan yok ama aşırı bel ağrısı ve mide bulantısı çektim korktum açıkçası nasip kısmet demek ki
Selenayylmz _elifmehmet_ çıkmadı allaha şükür ama filmden sonra bir dis gebelik birde kimyasal gebelim oldu
ayseertas4372 _elifmehmet_ çektikten sonra gebe kaldım şimdi 10 haftalık gebeyim ilk gebeliğim bu arada
Ruya1106 ayseertas4372 canm rahim filminden ne zman sonra hamile kaldın bende 8 Aralık’ta çekildim Aralık’ta bir ekz regli ölüm bu ay da ovulasyon testi ile yumurtlama takip ettim sabırsızlıkla zamanın geçmesini bekliyorum
ayseertas4372 frdvs18 sağ tüpüm açıldı tamamen sol da hafif geçiş var oda açılırdı ben acısına dayanamadım doktor bıraktı