Fdemir60 Kızlar 20+3 kız diye biliyorduk aylardır bugün detaylı ultrasona girdim ve erkek olduğunu öğrendim
Zehragniken Fdemir60 ee ne olacak? Rabbım sağlıklı gelmesini nasip etsin. Fark ediyor mu sizin için kız veya erkek
Essenn Fdemir60 benimde ilk gebeliğimde başıma geldi canım 6 ay bitmek üzereyken erkek olduğunu öğrenmiştik 😄 hayırlısı olsun 🙏🏻
azraa12 Fdemir60 valla canım artık normal buluyorum 30 haftada değişeni bile gördüm anlamıyorum bu kadar iyi cihazlar nasıl yanıltıyor
Haydi Fdemir60 aynısı birimde başımıza geldi canım 20 haftaya kadar kızım diye sevdim detaylıda o şoku yaşadık ama çok şükür 🤲☺️
Fdemir60 Zehragniken birşey olacağından değil sadece doktor çok kesin konuştu özele gitmiştim bizde kız sanıp eşya aldık bir sürü biraz acele etmişim 😄rabbim evlat vermiş çok şükür kız erkek farketmez tabi ki
Bebekoo Fdemir60 aynı hafta aynı gün birebir, kız diye bildiğimize erkek dediler detaylıda biz de şok olduk diğer kontrolü bekliyorum netleştirmek için
Bebekoo Tekrardan ilk tahmin çıkan oluyor mu acaba, detaylıda farklı çıktığında bi sonraki kontrolde ilk tahmine dönen oldu mu geri