Dlnyyyy Merhaba ben 7 haftalık hamileyim bugün ilkkez doktora gittim bebegim göründü fakat kalp atışı yoktu doktor kürtaj yapalım dedi istemedim benle aynı şeyi yaşayan var mı benim bebeğim öldü mu şimdi
Zehragniken Dlnyyyy başka bir doktora gidin tek doktorla kalmayın. Canını sıkma canım geç duyulan çok insan var. Mutlaka başka doktora da görün
BaLevLat34 Dlnyyyy canım bende yarın gidicem daha zamanı vardır bence baska dr a görün ister Bende 7+5 im
ikramomm Dlnyyyy saçmalamayın 7+4’de gittim bana dinletmesen atıyor dediler sadece resmen hemen bu kadar olumsuz düşünmeyin 8-9 hatta 10’uncu haftaya kadar bekleyebilirsiniz bebek oluştuysa kalp atışı da olacaktır sadece sabır
boymomyz Dlnyyyy benim 8de durmuştu canım ultrasyon cihazlarıyla alakalıda olabilir . Belirtilerin nasıl ?
Susu_09 Dlnyyyy 9.haftaya kadar duyulmayabilir benimde 7.haftada dışardan duyulmadı ama doktor kalp atışı var dedi dışa vermedi 1 hafta sonra gayet net duyduk
Binnazzz12 Dlnyyyy keseden felan bozulmami var ki hemen kürtaj yapalım dedi daha duyulmayabilir doktorun ne acelesi var aceba 😏
guzelkizannesi Dlnyyyy bazılarında alttan kalp atışı dinliyorlar göbekten ultrasonla değil arkadaşımada öyle olmuştu
Acemianneee08 Dlnyyyy canım bende 8. Haftada vajinal ultrasonla duyabildim anca bence 1 hafta daha bekle veya farklı bi doktora daha muayene ol derim. Rabbim hakkında hayırlısı nasip etsin