Busfb 8 haftaya giricem karından degil vajinal olarak bebek görülüyor kalp atışı duyuluyor acaba nedendir
Meleq Busfb kilon var mı canım..bi arkadaşım kilolu hamile kaldı 12-13 haftaya kadar karından göremediler bebeği..
Slnozclk Busfb ben kilolu değilim ama benimde 10.haftamda ancak karnımdan görülmüştü endişe edicek bir durum değil merak etmeyin👌
Busfb Meleq şuanda 70 kiloyum rahim arkada dedi doktor pek anlamadım 🙄 3 doktora gittim hepsi vajinal muayene ile gördü hep böyle mi olacak acaba
Mltm07 Busfb rahim iç taraftaysa birazda kilo varsa olabilir bir kaç haftaya görünür zaten vajinal göründüyse içiniz rahat olsun
Meleq Busfb ben de 70 kilo ile hamile kaldım hiç vajinal muayene yapmadı dr..ama sizin rahimle ilgili bi değişiklik varmış riskli bi durum olsa doktor mutlaka uyarırdı canım içini ferah tut ileriki haftalarda karından görürsün mutlaka hep böyle sürmez
Eda2424 Rahminiz tersdir benimde oyle ters rahimliyim ve bebegimi 7 haftadan once gorulmedi 2 gebelimde de boyleydi cok arkada rahmin dediler
Acemianneee08 Haftadan sonra rahim ortaya geliyor daha rahat görüyorlar . Bende 10. Haftya kdar hep vajinal ultrasonla görebildim keseyi
Mervemry Benim de rahmim ters ilk ultrasonla bakıldı göremediler alttan bakılınca görüldü bidaki muaneye karından görürsünüz büyük ihtimalle
Mervemry Busfb korkulacak hiç birşey yok benim ikinci gebeliğim bu gayet normal oluyor herşey dogumdada