PrensesFiona Maaaile youtube da takip ettiğim iki anne de tam bu haftalarda doğum yaptı. Bebişleri de gayet sağlıklı canım. Biri Beyza Burak şahin diğeri Rümeysa akif bakmak istersen.
Eri9999 Bir hafta sonra 37+5 de sezaryanla dogum yapıcam inş 38 haftalık oluyorum zaten siz demi bu haftada dogum yapıcaksınız
Maaaile Eri9999 Ben şu an 36+1 haftaligim. Haftasonu lekem geldi,acilma sanci yok.doktorum 37de aliriz dedi biraz erken gibi geldi bana. 2.gebeligim bu arada.
MinikMucizeninAnnesi 37+5 te sezeryan doğum yaptım. 23 günlüğüz çok şükür bebişim sağlıklı bir problem yaşamadık 😊
Eri9999 Maaaile tam 37 dimi 37 + mı cnm kilosu vs iyiyse birde zaten 37 gebelik miadını doldurmuş bir bebek oluyor
SusamTanecigi Maaaile zaten 37 haftayı bitirmiş olacaksınız 38 haftayı tamamlıyor sayiliyorsunuz 37+ olunca korkmayın inşallah sağlıkla gelsin bende 37 de sezeryan olacağım bugün 36+0 im salı günü gün verecek
Cansuatas Maaaile 4.230 gr dogdu hic bir sikinti yasamadim sezeryan olucagim bellydi zaten gelisimide ondeydi o yuzden erken aldik
Maaaile Eri9999 Büyük ihtimalle 37+5 olur canim. Bebeğin kilosu iyi çıktı çok şükür. Ilk gebeligimde 40+3 ken doğum yaptim sezaryen ile o yuzden bu cok erken geliyor bana :)
Eri9999 Maaaile bende ilk bebeğimi 41 de sezaryanla dogum yapmıştım aynıyız 🙈 ilkten banada erken geldi ama doktorum normel olduğunu söyledi kilosu fln da iyi olunca hem dikişlerimi hemde normal dogum başlamadan dogum olsun dedi