Bdvdhdk Merhaba arkadaşlar aranızda belki bilen olabilir doktorlara soru bile sorulmuyor şuan 7 haftalık hamileyim 4 haftalıkken gittiğimde 2 kese görünüyor dedi kaybolabilir de kistte olabilir dedi geçen hafta gittim şuan tek görünüyor dedi 2 tane ultroson görüntüsü verdi bastıra bastıra sağ kasigima tekrar baktı ultrosonlarda birinde 6 cm biri de 9 cm yazıyor acaba biri kist olabilir mi ultroson görüntüsü nasıl yükleyebilirim buraya
dugmeannesi Bdvdhdk Yani kese 2 mi 1 mi 😒 https://imgyukle.com/ linke tıkla resim yükle de galeriden resmi seç sonra alt alta iki link geliyor alttaki linki kopyala buraya yapıştır
dugmeannesi Böyle olunca girmiyo şuan ama googleye happy mom fotoğraf yükleme yaz 2. Ye tıkla linke ordan ulaş aynı tarif ettiğim gibi yap
Bdvdhdk dugmeannesi Sagol canim 4 haftalıkken 3 kese dediler ama kistte olabilir dedi şuan 7 haftalık tek diyorlar
Bdvdhdk Bdvdhdk en üstteki de 9 cm yazıyor alttakinde 6cm birde alttaki sanırım bebek kesesi ne kadarlık olduğu ywziyor usttekide kistmi anlamadım ya
dugmeannesi Bdvdhdk bence özel bı kadın dogumcuya gidin imkanınız varsa devlettekiler af edersiniz genellemiyorum ama iti azarlar gibi azarlayark konuşuyorlar ağızlarından bilgiyi zorla alıyoruz .
Dugmeninannesi2022 Bdvdhdk 6 cm degil alttaki ne net şekilde bakarsanız daha 2 mm ben 13 haftalık hamileyim daha biz yeni 6 cm olduk
HappyBabyy Bdvdhdk baktım şimdi resminizede , alttakinde kese boyutu 6cm bebek diye ölçültükleri 2mm diye anladım. Üstekini bilmiyorum belki biraz uzaklaşıp genel dışardan bi görüntü almış olabilir
Bdvdhdk dugmeannesi Aynen öyle evet haklısınız geneli öyle aslında inşallah haftaya özele gidicem ama içimde bı ukte kaldı nedir ne değildir belki burada bilgisi olan varsa diye sormak istedim bende
dugmeannesi Bdvdhdk iyi yapmışsın sorarak bazen hemşireler filan denk geliyor inşallah seninkinide görürler 🙏🙏💕 sen gönlünü ferah tut dua et bol bol sagliklica al kucağına inşallah bebisini 💕
Dugmeninannesi2022 Bdvdhdk onu bilemedim kese ölçüsü alınsa da mm olarak hesaplanır belki cihaz kaynaklı Bi şeydir başka Bi doktora daha danışın insterseniz
Dugmeninannesi2022 Bdvdhdk olamaz kese büyüdükçe zaten bebek de büyüyor ya cihazla alakalı yada başka Bi terim internetten ultrason terimleri diye de bakabilirsiniz
gebe_ebe 5 hafta 6 günlükken baktırmışsınız, o haftalarda boyutlar mm olarak hesaplanır. Ben tam okuyamadım yazıları zaten ama kese de tek gibi, 10 gün sonra filan kontrole gidersen kesinleşir