momlife_7 ya büyük konuşmayayım ama kesin hamilesin sen ya canım bence test falan yapma eğer benim gibi bir durumun varsa dikkatleri üstüne çekme 14 günü tam belli oluyor çünkü direk git kan testi yap diğer günde sonucu çıkar zaten haber ver bana canım inşallah hamilesindir❤️Benim gibi bir durumun varken şöyle söyliyim ben kaynanamla yaşıyorum bir süre eşim uzakta çalıştığı için malesef benimle kavga etti resmen adetim gecikiyor diyorum şüpheleniyorum falan diyorum sabırıszın takıntılısın ne biçim insansın falan dedi ben ağladım sonra adetiminin 12. Ci günü görümceme dedim kan testi yapmak istiyorum beraber gidelimi gelmedi uğraşamam daha erken falan dedi 14 .cü günü ben kaynanama dedim ben kendim gidecem kan testi yapıcam ben tek giderim dedim bu sefer peşime düştü illa geldi 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim ve benim hemen öğrenmek isteme sebebimde ailem uzakta eşim desen yanımda yok kaynanam gilde kalıyorum psikolojim aşırı bozulmuştu varsa bari evladıma tutunurum sıkılmam dedim onu bile ne Hallerle öğrendim yanımda olmadılar sonra o dediğim kan geldi kahverengi sonrada pembe geldi kaynanama dedim düşük falanmı olacak ilk gebeliğim tecrübesizimde yok bişey olmaz abartma bişeyleri dedi o arada karnım belimde ağrıyor sancı giriyordu kasıklarıma korkuyordum eşime söyledim kaynanamı aradı dedi hasteneye götürün gittim iğne vurdular düşüğü önleyen bir iğne ama dedi yerleşme kanaması bu ben tedbir amaçlı vurdum o iğneyi dedi sonra eve geldik bir dünya laf söyledi özel hasteneye götürdük bişey çıkmadı niye eşine söylüyorsun falan dedi her neyse paylaşmak istedim seninle canım