zclkkubra psychologist ayy yarın randevum var kendisine ne anlatıyor bu kadar acaba ben onda isteğe bağlı sezeryan yapmak istiyorum inşallah normal doğum için çok ısrar etmez
psychologist zclkkubra çok ısrar ediyor 😂 ben zorunlu olmuştım çok üzülmüştü 🤣 aklımda ne soru varsa soruyordum çok güzel ayrıntılı açıklıyordu
Surprizanne Aycha ilk zamanlar tecrübesizlikten bir sürü soru yazardım saçma da olsa yanında sormak için hep cevapladı 2. muayenede ismimi hatırlıyodu çok şaşırmıştım 🙈 ikili taramada normalde benim hesapladığımdan iki gün geride yazmış rapora nasıl telaşla geri gittim yanına güldü bişey olmaz diye hep rahatlattı 😀 ilk testlerde bi değer yüksek çıkmıştı enfeksiyon bağışıklığı değeriymiş yine ağlaya ağlaya gitmiştim hiç bişi demedi 🙈 benim telaşlı olduğumu biliyo hep ilk kalp atışını açıyo bak iyi durumu diyo sonra ölçümleri falan yapıyo umarım hep böyle devam eder 🙈🙏🏻
Aycha Surprizanne Anlayışlı bir doktorunuzun olması çok güzel. Güzel bir doğum, hayırlı - sağlıklı bebek dilerim.
Onner Aycha sırf doktor ilgili olsun bilgi versin diye özele geçtim devletten ama 2 ve 3. Gidişimde özel ayni oldu artik baska doktor arayişindayken devlette hic gitmedigim bi doktora gittim ve şaşırdım açıkçası sezeryan istegime bile olumlu bakti😯 ben odadan cikmak icin her elimi kapiya attigimda bi türlü çıkamadım çok güzel anlatti sormadığım heer şeyi ve kontrolü de 2 hafta sonra gel dedi.
Aycha Onner Merhaba, İyi doktora rastlamak şans işi, adresin neresi olduğunun bir önemi gerçekten yok. Allah her konuda hakkımızda hayırlı olacak kişilerle karşılaştırsın.
Bsra-tasan06 Denosko ankarada kendi klinigi olan ertan öztürke gidiyorum her seferinde yarım saat belki daha fazla sürüyor hiç ilgi alakasında bir sıkıntı görmedim aksıne 15 haftamda kanamam oldu akşam hemen hastaneye yönlendirdigi halde gece 11de gelip kendi de muayene etti 2 kere oldu ikisinde de hem sabah akşam geldi kontrol etti hem telefonla sürekli arayarak sordu. çok merhametli allah razı olsun ☺️
Aycha Bsra-tasan06 Çok geçmiş olsun, umarım şimdi siz de - bebeğiniz de iyisinizdir. Allah, bebeğinizi miadında, sağlıkla kucağınıza alıp, güle güle büyütmeyi nasip etsin.
zclkkubra psychologist ay ne olur zorlamasın yaaa zorlayacaksa hiç muayeneye de gitmim yani panik atak var bebeğe de böyle sıkıntı veriyorum bizde ideal doğum vardır dedi bana mesajla 350 tl muayeneye hiç gerek yok eğer öyle ise
psychologist zclkkubra Yok canım sen ille de istemiyorum dersen yapar tabi ama öncelikli normal doğum diye söylüyor . Git beğenmezsen değiştir ben memnun kaldım yani öyle deyip seni yanlış yönlendirmek istemem kendin karar verirsin
zclkkubra psychologist gittim canım zorlamadı sen mutlu bebek mutlu doktor huzurlu bizde ideal doğum vardır anksiyeteye gerek yok dedi sağolsun yaptırabilsem kendi karımı normal doğurturdum o da direk sezeryan istedi dedi