seymavardik Medikabil de doğum yapan yada yapacak olan var mı fikirleriniz tavsiyeleriniz yorumlarınız neler 🤗
ElfErk seymavardik ben de düşünüyorum seçeneklerim arasında var :) haftaya fiyatını da ogreniim karar vericem:)
seymavardik ElfErk bende orada yapicam büyük ihtimal doktorum anlaşmalı fiyatını yarın ogrenicem o yüzden merak ediyorum 😊
Bsrak ElfErk benim doktorum 7500 tl olduğunu söyledi medicabil için dışardan gelecek doktorum sizin doktorunuzda fiyat değişikliği olur mu bilemem 🌸
ElfErk seymavardik sundukları hizmetler hakkında bi bilginiz var mı.. pakete dahil ücretsiz hizmetler hakkında..
seymavardik ElfErk bilmiyorum desem yeri var arkadaşlarım orda yaptı memnunlardi bu kadar biliyorum sadece
seymavardik Bsrak bugün sordum 6 buçuk 7 bin olacak 7 i geçmez dedi doktorum her doktor farklı demek ki anlamış olduk 🤷🏼♀️
Bsrak seymavardik bende Ekim gibi sormuştum 5000 dedi demek ki koymuşlar 2500 😭 gerçekten çok Allah hepimize yardım etsin😂
ElfErk Bsrak benim doktorum da dışarıdan olucak muhtemelen öyledir.. Ben hastaneyi arayıp sormuştum bizim kendi doktorlarımız için 5 bin dedi 😒
Asyaduru16 Bende medicabilde yapıcam perşembe günü doğumum var. Hastane ziyaretçi ve çiçek kabul etmiyor mu Acaba bilginiz varmı ?